Classificats per a la Copa (60-47)

Bàsquet cadira de rodes

13.01.2008 16:40

L’AXA Winterthur Barça va reprendre la competició amb triomf contra la Fundación Grupo Norte. La victòria contra els de Valladolid per 60-47 dóna la classificació matemàtica als blaugranes per disputar la Copa del Rei.

Falten dues jornades per acabar la primera volta de la Lliga. Però l’any 2008 ha començat amb les mateixes sensacions amb què va acabar el 2007. Tot i que el partit contra la Fundación Grupo Norte va ser irregular per als dos equips, els d’Òscar Trigo es van imposar amb relativa comoditat. A més, la victòria contra els castellans ja els classifica per disputar la Copa del Rei d’aquesta temporada.

Típic partit després de l’aturada nadalenca

El retorn a la competició després del Nadal va ser a batzegades. Els blaugranes, que havien començat a entrenar-se el dia 2 de gener, van demostrar que la feina va ser la bona. Les defenses van marcar els primers minuts de joc.

Petit.jpgAl segon quart, el treball des del darrere es va ajuntar amb un ritme més elevat, sobretot per part local. José Cano, que va tornar a ser dels millors del partit, definia a la pintura. El bàsquet dels pivots blaugrana va ser clau per obrir una escletxa d’11 punts ja al descans.

A la represa, l’AXA Winterthur va sumar el màxim avantatge (16 punts). Però aleshores els de Valladolid van pressionar una mica més. També el Fundación Grupo Norte va estar més encertat en el tir. El parcial va ser d’empat a 11.

La inèrcia afavoria els visitants, que van aconseguir col·locar-se a quatre punts. Però quan faltaven quatre minuts per al final del partit, un error en l’atac castellà va possibilitar que els blaugranes ho veiessin clar per imposar-se.

Trigo va posar en pista un equip més alt i el partit ja es va tancar. El marge va tornar a ser còmode per als blaugranes. 60-47 com a conclusió.