Catalunya venç el “Ciutat de Barcelona”

Beisbol

21.10.2007 18:00

Amb la presència de sis jugadors del Barça, Catalunya ha guanyat aquest cap de setmana el 17è Trofeu Internacional “Ciutat de Barcelona” de beisbol.

El combinat català que dirigeix Candelario Díaz, de l’Hèrcules de l’Hospitalet, i Jorge Omar Mirandai, un dels segons tècnics del FC Barcelona, com a segon entrenador, s’ha imposat en el darrer partit del torneig “ Ciutat de Barcelona ” a l’equip francès del Huskies Rouen per 5-3. Els Huskies són els vigents campions de França.

El partit s’ha guanyat després de remuntar un 0-2 d’entrada, fet que dóna una mica més d’importància a la victòria.

Catalunya participava en aquest torneig juntament amb la selecció de Navarra i el conjunt francès. Contra els navarresos, els catalans van guanyar per 5-0. Navarra també va poder derrotar els Huskies Rouen per 11-4.
Premis individuals
Cap jugador del Barça va rebre un guardó a títol personal però sí que jugadors de la selecció catalana van ser nominats els millors en la seva posició. El millor pítxer va ser Yaeko Vázquez, del Sant Boi; el millor al bat va ser Raúl Pérez, que juga al Viladecans. I també del Viladecans, Fèlix Cano, va rebre el guardó al millor jugador del torneig.