Recuperar forces

Beisbol

03.06.2008 18:08

El Barça aprofita les dues setmanes de descans que encadena per recuperar alguns dels jugadors titulars. Tarife treballa amb els seus homes de cara a la segona part de la temporada per tornar a la part més alta de la taula.

Les lesions han passat factura. Mora, Salazar i Golindano no van poder jugar el darrer partit contra El Llano. Tot i que van participar en el primer matx a Astúries, les forces eren justes. El Barça va obtenir la victòria per la mínima al primer enfrontament mentre que va perdre al segon.

Per això el cap de setmana sense competició s’aprofita per agafar aire i tornar a començar. La jornada de recuperació ha servit per descansar ja que el Barça no tenia cap partit pendent.

Els homes d’Aldo Tarife, a més, gaudiran d’una setmana més de descans. La segona volta s’enceta els dies 7 i 8 de juny però el Barça no hi participa ja que el grup és senar i sempre hi ha un equip que no competeix. El cap de setmana del 14 i el 15 de juny els blaugranes reben el Pamplona a Montjuïc. A la segona jornada de campionat els de Tarife els van guanyar per 0-3 i 2-10 a domicili.

El primer equip de beisbol blaugrana ha tancat la primera volta de la Lliga en tercera posició, amb onze victòries i cinc derrotes. Al davant seu el Sant Boi i el Marlins de Tenerife encapçalen la classificació empatats amb 13-3.