Comença la temporada amb victòria

Beisbol

08.04.2008 09:00

El primer equip de beisbol va debutar amb doble triomf a Pamplona. Els d’Aldo Tarife van treballar bé. Cal destacar el domini dels batedors blaugrana en els dos enfrontaments.

Després de la jornada de descans el primer cap de setmana de competició, el Barça ha engegat el campionat amb força. El primer equip de beisbol blaugrana visitava el camp del Pamplona i ho va fer amb victòria als dos partits.

El primer enfrontament va ser dominat pels llançadors blaugrana. Amb 5 ‘hits’ (batades) culers per només dos de l’equip local, els d’Aldo Tarife van apamar el terreny. El veneçolà Homer Báez va aconseguir eliminar cinc batedors del Pamplona i només va permetre un ‘hit’ en set ‘innings’ (entrades).

barca_x1x.JPGTambé cal destacar la defensa blaugrana, que va fregar un altíssim nivell.

De la mateixa manera, el segon partit contra el Pamplona va tenir clar color blaugrana. Malgrat que els locals van saber reaccionar bé a les embranzides del Barça, Remigio Leal va tenir un bon partit i va eliminar nou batedors en ‘home’ en set entrades i va permetre cinc ‘hits’. En atac, cal fer una menció especial a Balboa. Si en el primer partit Febles i Golindano van aconseguir dos imparables cadascú, Balboa va firmar una estadística de tres. També Golindano, Kim, Domero i Díaz van connectar dos imparables cadascú.

La setmana que ve, a Tenerife

La tercera jornada de campionat ofereix un plat fort. El Barça visita el camp dels Marlins de Tenerife. Els vigents campions de Lliga han patit la primera ensopegada de la temporada. Tot i que els insulars van guanyar el Pamplona a la primera jornada (8-0 i 3-0), a la segona van perdre al camp del Navarra el primer partit (5-4) i van guanyar el segon (1-7).