Un podi de color blaugrana

Atletisme

18.12.2007 09:26

Les atletes del FC Barcelona Jaquelinne Martín i Meritxell Calduch van imposar-se aquest cap de setmana passat al Cross Internacional Ciutat de Granollers.

Les dues atletes del Barça van ser les primeres d'arribar a la meta després d’un pols trepidant amb Isabel Aizmendi, l’atleta blanc-i-blava que va finalitzar tercera. Martín va imposar-se als sis quilòmetres i mig de Granollers amb un temps de 22 minuts i 28 segons. Set segons més tard va arribar la seva companya d’equip Mertixell Calduch, que va treure gairebé un minut a la tercera classificada.

Calduch comentava que la cursa havia estat molt ràpida: “Des del començament vam sortir fortes la Jaquelinne i jo. L’Isabel Aizmendi no ens va poder aguantar el ritme i, a l’última volta, la Jaquelinne va anar marxant progressivament”, deia la segona classificada, que està satisfeta amb el resultat aconseguit.

Un cros d’alt nivell

DSCF0006_mail.jpgEl cros internacional de Granollers ha estat aquests darrers anys una de les competicions amb més nivell del camp a través català, i els seus participants ho acrediten a bastament. En categoria masculina, en aquesta edició número 41 hi han participat atletes de nivell internacional com Reyes Estévez (Nike), José Luis Blanco (CA Lloret la Selva), Miguel Quesada (JAS) i Driss Lakhouaja (A.E Blanc i Blau), entre d’altres. Tots ells han contribuït a donar a la prova prou prestigi per convertir-la en una cursa important en el calendari atlètic.

Els nous objectius de Calduch

Després del resultat de diumenge a Granollers, Calduch ha comprovat que està en forma i que clarament és competitiva en aquests terrenys. Vistos els resultats i les bones sensacions que va tenir a Granollers, l’atleta ha decidit “córrer al Campionat de Catalunya de cross i formar part de l’equip de la Selecció Catalana de camp a través”, competició que tindrà lloc a Vic al mes de febrer. Malgrat que ara Calduch posa la mirada en les competicions de cros, no deixarà de banda el seu màxim objectiu: el Campionat d’Espanya de mitja marató.
Els atletes també destaquen
Els atletes del Barça segueixen fent un bon paper jornada rere jornada. Els nois també van destacar en el Cross Internacional de Granollers. L’atleta del club Pol Guillen va classificar-se quart (30.36), mentre que Adrià Garcia va aconseguir una meritòria vuitena posició (31.17).