Fuentes-Pila tanca la participació blaugrana

Atletisme

02.09.2007 13:35

Fuentes-Pila tanca la participació blaugrana a Osaka

Iris Fuentes-Pila ha estat la darrera atleta del FC Barcelona en tancar la participació blaugrana als Campionats del Món d’Osaka. La corredora ha acabat última a la final dels 1.500 metres.

Per a Iris Fuentes-Pila la seva autèntica final van ser les semifinals. Poder classificar-se per a la darrera cursa ha estat un èxit. A la final “m’he trobat molt pesada, però ha estat un premi poder corre-la”, ha assegurat l’atleta del Barça tot just acabar la prova. Fuentes-Pila ha fet un temps de 4:14:00, acabant última.

Quinónez, el millor blaugrana

Jackson_a_Osaka.jpgLa resta de la delegació del Barça ha tingut sort desigual. L’atleta d’origen equatorià Jackson Quinónez ha estat qui millor registre ha fet. Batent el record d’Espanya als 110 metres tanca a les semifinals amb un temps de 13:33, Quiñónez va igualar la seva pròpia marca a la final. Tot i això, el blaugrana va acabar setè.

Olmedo, a les portes de la final

El corredor sevillà Manuel Olmedo va tenir molt a l’abast la final dels 800 metres lliures. La classificació per a semifinals la va aconseguir amb 01:45:90. Malgrat rebaixar aquest temps a les semifinals (01:45:61), Olmedo no ha pogut córrer per una medalla. De fet, a la final s’han fet marques més discretes. El guanyador, l’atleta de Kènia Alfred Kirwa Yego, ha estat or amb 01:47:09.
Pitjor sort a llançament de pes i 20km marxa
La primera representant del FC Barcelona que va participar a Osaka va ser Irache Quintanal. La llançadora no va passar la primera mànega. Amb una distància de 16.53m, Irache va quedar molt lluny de les marques de classificació, que superaven els 18 metres.

I l’atleta Sonata Milusauskaite tampoc no va brillar. La lituana va acabar en la posició 22 als 20 kilòmetres marxa. Milusauskaite va fer 01:37:28, més de set minuts per darrera de les guanyadores.