Jackson, setè

Atletisme

31.08.2007 16:02

Carles Cascante

Jackson Quiñónez ha acabat setè en la final dels 110 metres tanca. L’atleta del FC Barcelona ha fet uns campionats del món excel•lents i fins i tot ha aconseguit igualar el rècord d’Espanya que va batre un dia abans.

L’atleta d’origen equatorià ha ratllat a gran alçada al llarg d’aquests dies que ha competit al Japó i ha posat la cirereta al pastís classificant-se per a la gran final i tenint una actuació més que notable. La cursa, com era de preveure, l’ha guanyat l’actual campió olímpic, el xinès Liu Xiang, amb un temps de 12.95. Segon i tercer han estat els nord-americans Terrence Trammell i David Payne.

Iris Fuentes-Pila, a la final

L’atleta del FC Barcelona ha fet un gran paper en les semifinals dels 1500 metres i s’ha classificat per la gran final. Fuentes-Pila ha manifestat estar literalment “morta” després del gran esforç que ha hagut de fer en una cursa en la que ha acabat setena, però en la que ha establert la seva millor marca de la temporada amb un registre de 04:06.99. La gran final dels 1500 metres femenins serà aquest diumenge a les 13.10, hora catalana.

Olmedo no es classifica

La cara amarga de l’actuació dels atletes del FC Barcelona l’ha protagonitzat el sevillà Manuel Olmedo. El mig fondista blaugrana ha patit de valent per remuntar una cursa que, com ja li va succeir en la ronda prèvia, se li ha posat molt costa a munt des de bon principi al veure’s relegat a les últimes places només sortir i al haver de remuntar constantment. A més, el fet de tractar de remuntar per l’interior, li ha tret possibilitats finals, malgrat que un cop més ha fet un bon final i ha acabat cinquè de la segona sèrie semifinal.
Sonata Milusauskaite, la 22
La lituana, entrenada per Jordi Llopart i també atleta del FC Barcelona, ha quedat la 22 en els 20 Km marxa. En aquesta cursa, dominada per les atletes russes (Olga Kaniskina, primera, i Tatiana Shemyakina, segona), l’exblaugrana Maria Vasco ha estat bronze.