Atletisme

29.08.2007 11:34

Carles Cascante

L'atleta del Barça, Jackson Quiñónez, va superar amb nota la primera ronda dels 110 metres tanques, en la que va arribar a plantar cara, amb un gran temps de 13.39 al plusmarquista mundial, Liu Xiang.

Malgrat fer una mala sortida, en la que l'atleta d'origen equatorià va estar lent, al final només va ser superat per l'actual campió olímpic. L'atleta blaugrana va comentar que “no val la pena arriscar-te en una desqualificació en la primera ronda".

A cinc centèsimes del seu rècord

Quiñónez, que es va quedar a cinc centèsimes del seu rècord d'Espanya (13.34), va comentar al final d'aquesta primera cursa: "Estic bé, recuperat de la lesió de l'estiu. Si me'n vaig a semifinals amb el rècord d'Espanya serà un bon resultat, però aquí no em preocupen els temps. A un mundial es ve ve a per una medalla, no a millorar marca."
Iris, també a semifinals
Pel que fa a la prova dels 1.500 metres, Iris Fuentes-Pila també s'ha classificat i ha demostrat estar en gran forma al acabar quarta amb un temps de 4:09.58 i classificar-se directament per llocs.