Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La cursa del Barça, a punt


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Atletisme

27.03.2008 19:54

La cursa del Barça, a punt

www.fcbarcelona.cat


El 27 d’abril tots els barcelonistes i amants de l’atletisme tenen una cita a les 10 del matí a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. La Primera edició de la cursa Barça-L’Illa pren cos.


Aquest dijous s’han presentat les samarretes i els dorsals que portaran tots els corredors que participin en la primera edició de la Cursa del Barça. El recorregut serà de 7 quilòmetres, amb sortida i arribada a la Ciutat Esportiva.

Llopart anima la gent

L’organització confia a poder arribar a un nombre elevat de participants i poder aconseguir que la carrera se situï dins el calendari de les curses populars de la ciutat. Jordi Llopart, secretari tècnic de l’atletisme blaugrana, anima a tothom a participar-hi: “Segur que tots ho farem molt bé perquè no és hora de competir, sinó de gaudir i viure el barcelonisme.”

Tots els que hi participin, a més de gaudir de la jornada esportiva, compartiran recorregut amb tots els atletes de la secció, així com amb entrenadors, jugadors i altres personalitats del Futbol Club Barcelona.
La cursa del Barça, a punt
Les inscripcions
La inscripció és ben senzilla. Per a aquells que es decideixin a córrer, poden inscriure-s'hi a l’Illa Diagonal de Barcelona o via Internet, a través del lloc web del FC Barcelona.


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana