Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


1a Cursa Barça-l’Illa, a Sant Joan Despí


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Atletisme

09.03.2008 11:44

1a Cursa Barça-l’Illa, a Sant Joan Despí

www.fcbarcelona.cat


El 27 d’abril, a partir de les 10 del matí, tindrà lloc la 1a Cursa Barça-l’Illa, que conduirà els participants per un circuit urbà de 7 km pels carrers de Sant Joan Despí, amb sortida i arribada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.


La cursa, la primera de caràcter popular que s’organitza des del Club, pretén reunir un màxim de 3.300 participants. La secció d’atletisme del FC Barcelona fa temps que treballava amb la idea de realitzar una cursa popular, fet que es materialitzarà el diumenge 27 d’abril. L’esperit de la 1a Cursa Barça-L’Illa és apropar la pràctica de l’atletisme a tots els socis i afeccionats del FC Barcelona i que, mitjançant la pràctica esportiva, puguin participar en les activitats que el Club organitza.

Per a tots els públics

La 1a Cursa Barça-L’Illa és una cursa oberta a tothom, des dels atletes de nivell fins als més petits. El recorregut de la cursa, de 7 km i sense desnivells importants, afavoreix que s’adapti a totes les persones que vulguin participar-hi sigui quina sigui la seva edat i el seu enfocament de la pràctica esportiva.

En aquesta primera edició el FC Barcelona s’ha plantejat el repte de reunir 3.300 participants a la cursa. En edicions posteriors, el Club aspira a augmentar el nombre de participants i convertir la cursa en una de les trobades més importants dins el calendari de l’atletisme català.

Diversos antecedents

Tot i que la Cursa Barça-l’Illa és la primera cursa popular que organitza el FC Barcelona, el Club ja havia dut a terme altres esdeveniments semblants. En aquest sentit, coincidint amb el 75è aniversari de l’entitat, es va organitzar un cros que transcorria pels voltants de les instal·lacions blaugrana.

A més, quan el Club organitzava la iniciativa “Per Nadal, Esport i Barça” també s’havien portat a terme proves de cros centrades en participants de les categories infantil i cadet.

Però per primera vegada el FC Barcelona organitza una cursa de caràcter popular oberta a tothom. Aquest fet marca un nou pas endavant de l’atletisme barcelonista cap a totes aquelles persones que gaudeixen de la pràctica esportiva.

Fes clic aquí per accedir a tota la informació sobre la cursa

1a Cursa Barça-l’Illa, a Sant Joan Despí
Més informació

La 1a Cursa Barça-l'Illa es dividirà en set categories , tant en categoria femenina com masculina. A banda del regal d’una samarreta commemorativa a tots els corredors com a premi a la participació, es repartiran premis als atletes més destacats.

Cal recordar que les inscripcions, que es tancaran el dia 24 d’abril a les 20 hores, es poden fer en aquest mateix lloc web o, personalment, a l’Illa Diagonal (Planta 0, entre les botigues FNAC i MUJI). El preu de les inscripcions és de 13 euros per als socis del club i de 16 euros per als no socis.


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana