Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Marcat per les semifinals


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Atletisme

08.03.2008 22:24

Marcat per les semifinals

www.fcbarcelona.cat


Les semifinals han marcat el desenvolupament de la final dels 60 metres tanques. En haver-se classificat per temps, fet que li suposat córrer pel carrer 1, Jackson Quiñónez no ha pogut passar del setè lloc a la final.


A les semifinals Quiñónez ha acabat tercer de la segona sèrie classificatòria per a la final. Aquesta circumstància ha fet que es classifiqués per temps, ja que els dos primers de cadascuna de les sèries es classificaven directament per a la final. Això ha estat clau en el desenvolupament de la prova. Competir pel carrer 1 suposa perdre referències dels rivals i dificulta poder disputar la prova amb garanties.

Sense opció a la final

Malgrat que la sortida ha estat millor que a les semifinals, l’atleta del FC Barcelona no ha pogut seguir el ritme del xinès Liu i de l’americà Johnson, que han estat campió i sotscampió de la prova, respectivament. Amb una marca de 7.66, lluny dels 7.52 que té com a rècord d’Espanya, Quiñónez ha acabat en setena posició sense opcions de lluitar per les medalles.

Malgrat aquesta setena plaça, Jackson Quiñónez està demostrant que és un atleta de primer nivell mundial. Només la posició al primer carrer de la pista ha tret possibilitats a un dels atletes que està tenint una progressió excel•lent cada any que passa.
Marcat per les semifinals
Classificació de la final
1. Xiang Liu (CHN) 7.46

2. Allen Johnson (USA) 7.55

3. Evgeniy Borisov (RUS) 7.60

3. Stanislavs Olijars (LAT) 7.60

5. Thomas Blaschek (GER) 7.64

6. Allan Scott (GBR) 7.65

7. Jackson Quiñónez (ESP) 7.66

8. Yoel Hernández (CUB) 7.91


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana