Promeses blaugrana al podi català

Atletisme

29.01.2008 12:40

Campoy i Gasull han estat segon i tercer en el Campionat de Catalunya de cros. Aquest cap de setmana s’ha disputat el cros de Sant Sebastià, el Campionat de Catalunya de cros individual en categoria Promesa, amb bons resultats per als blaugranes.

“En faig una valoració molt bona, ja que el meu objectiu era pujar al podi”, deia Roger Campoy, que va completar els 10 quilòmetres i 800 metres de la cursa amb un temps de 35.26. L’atleta blaugrana va quedar segon, per davant del seu company d’equip Ramon Gasull (35.57), i amb aquests resultats els dos atletes ja s’han assegurat una plaça per al Campionat d’Espanya de cros que tindrà lloc a Tarancón, Conca, el dia 16 de març.

Evolució de la cursa

Campoy descrivia la cursa com “un cros dur”, i va afirmar: “Des del principi vaig patir molt”. Tot i ser un circuit molt irregular en què els atletes sortien a un gran ritme, els dos corredors de la secció d’atletisme del Barça van sortir al capdavant de la prova a un ritme de menys de tres minuts i mig el quilòmetre, el qual exemplifica el bon estat de forma en què es troben.

“En Ramon i jo vam anar junts fins a la meitat de la cursa més o menys, i a partir del quilòmetre 5 vaig anar augmentant progressivament”. Així, Campoy va arribar amb 31 segons de diferència respecte del seu company Gasull.
Pròxima cursa
Els dos atletes blaugrana que corren en la categoria de Promeses no competiran fins al dia 17 de febrer, que tindrà lloc a Vic el 88è Campionat de Catalunya de cros en categoria Sènior. Campoy assegurava: “El meu objectiu a Vic serà guanyar Abderraman Ait Khamauch, atleta de l’A.E. Blanc i Blau”. Serà un duel entre equips barcelonins, sens dubte, emocionant.