Victòria clau a Sevilla (0-3)

Voleibol

15.04.2007 13:09

L’equip de voleibol del FC Barcelona ha sumat una important victòria davant el Dos Hermanas (0-3) en la fase d’ascens a la Superlliga. Els blaugranes són segons i afronten la segona part de la competició amb clares opcions d’èxit.

L’equip blaugrana va reivindicar les seves aspiracions d’ascens amb una contundent victòria davant el J.Esquimo Dos Hermanas per 0-3 a la pista de l’equip andalús. El partit va ser molt intens, en especial en els dos primers sets, on el marcador sempre mostrava una gran igualtat. En el primer set, els blaugranes van portar sempre un petit avantatge que van saber mantenir fins al final del set, amb el 21-25 definitiu. Tot i la pressió del públic sevillà, els de Toni Alemany van saber controlar el partit amb molta fredor i practicitat.

El segon set, el més igualat

Els locals van bolcar-se en el segon set per no deixar escapar el partit, però a la part final del parcial, els blaugranes van començar a controlar bé els atacs amb un bloqueig sòlid i ofensiu que els permetia igualar el marcador, primer, i endur-se el set, després, per un ajustat 25-27.

En el tercer set, el Dos Hermanas ja estava molt tocat anímicament i el domini va ser clar i còmode pels d’Alemany. El parcial 18-25 donava la victòria definitiva al FC Barcelona, que amb dues victòries i una derrota es posiciona per ser un dels dos equips que ascendeixi a la Superlliga.
El proper partit, a casa davant el Sant Pere i Sant Pau
En la propera jornada de la lligueta d’ascens, l’equip blaugrana rebrà a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí el CV Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, dissabte dia 21 a les 20 hores, en un partit de rivalitat catalana entre primer i segon classificats.