Cop d’efecte

Voleibol

07.04.2007 22:15

L’equip de voleibol del Barça ha guanyat el CV Almoradí per 3 sets a 1 en un partit emocionant i molt igualat. El Barça es posa amb una victòria i s’aplana el seu camí cap a la Superlliga.

Era un partit molt important, potser el més important d’aquesta fase d’ascens. I és que entre el FC Barcelona i l’Almoradí, segurament, es trobarà un dels dos equips que la pròxima temporada jugaran a la Superlliga. Són, doncs, dos rivals directes i, com no podia ser d’una altra manera, el partit ha estat molt disputat. 25-23, 24-26, 25-19 i 25-23 són els resultats dels quatre sets jugats, que ha valgut la victòria del Barça i deixen les coses bastant bé per afrontar els quatre partits que queden d’aquesta fase final.

El Sant Pere i Sant Pau és primer, amb dues victòries, seguit del Barça i l’Almoradí, amb una, per les zero del Esquimo Dos Hermanas. Precisament el conjunt sevillà és el pròxim rival dels blaugranes.

Igualtat i nervis

Des del primer moment la igualtat ha estat present en el marcador. Aquest l’ha inaugurat el Barça, que ha comptat amb un gran recolzament del seu públic des de la grada del pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Però de seguida els alacantins han anat agafant el ritme del partit i han escurçat diferències en el lluminós, que havia arribat a mostrar un 17-11 favorable als blaugranes. Finalment, 25-23 en el primer set.

El segon set ha estat més disputat. Novament ha començat marcant el Barça, però l’Almoradí ha empatat en diverses ocasions, primer a 6 punts, a 13 i a 19. Els nervis han provocat algunes errades dels barcelonistes, com bloqueigs mal defensats, que han afavorit que el rival s’emportés el segon set per 24-26.

Remat final

Amb l’empat en el marcador, ha tornat a aparèixer el millor Barça. La superioritat en el tercer set ha estat claríssima (25-19). El Barça ha dominat l’atac, amb bons tirs d’Otelo i de Gerard Aguilà, i el bloqueig, gràcies a la bona aportació de Pereira o d’Angel Galindo. Tot plegat ha anul•lat en aquest set el potencial dels alacantins, que tot i això ha resultat ser un rival molt fort, sobretot en defensa.

Però el Barça ha sabut mantenir el cap ben fred i recuperar la pilota en moments claus del partit. I això és el què ha passat en l’últim i definitiu set, tot i que ha costat ja que l’Almoradí ha lluitat fins el final per forçar un darrer set. S’han posat per davant en el marcador (5-8) però mica en mica el Barça ha anat recuperant el domini fins a un últim punt emocionant. L’Almoradí ha perdut la sacada quan anaven empatats a 23. Amb el 24-23, Cosme Prenafeta tenia en les seves mans la pilota del partit. Ha tret fort, contundent, clavant la pilota en mig del terreny contrari, i els rivals no han pogut controlar l’esfèrica caient derrotats davant un Barça que atenta amb força la Superlliga.

Els jugadors participants

F.C.Barcelona: Prenafeta, Soler, Otelo, Castellani, Pereira, Aguilà, Galindo, Martín, Añes, Cabanes.

C.V.Almoradí: Lamus, Ariño, Agudo, Pina, Yañez, Bellebon, Andrés, Zerquera, Morcillo