Colofó per acabar la fase regular (75-56)

Bàsquet Femení

07.04.2007 21:09

L’UB Barça ha tancat la lliga regular amb una contundent victòria contra el Perfumerías Avenida de Salamanca. Les actuals campiones de lliga han anat sempre a remolc de les blaugranes.

L’equip de Sílvia Font ha ofert espectacle al Palau Blaugrana. El partit que tancava la fase regular de la Lliga femenina ha estat dominat en tot moment per l’UB. De seguida, les barcelonistes han pogut sumar 10 punts de diferència. Tot i que el Perfumerías Avenida ha anat retallant el marge mai no han pogut capgirar el marcador. El domini en el rebot, amb Ingrid Pons, Kelly Schumacher i Zane Tamane, i els punts en contraatac de Marta Fernández -23 punts al final- però sobretot avui l’anotació des de sota tauler amb les pivots com a jugadores referents, han fet arribar ja al descans amb un 36-26.

Partit en ascens

qm3d3885.jpgA la represa, quatre minuts inèdits de l’UB ha ajudat a que el Perfumerías Avenida es col•loqués a quatre punts (36-32) però l’instant de crisis l’ha tallat Sandra Gallego amb un triple i a partir d’aquest moment les diferències han anat augmentat progressivament. Dues accions consecutives, de Miljana Musovic i de Marta Fernández, feien tancar el tercer període amb un 54-42. I al darrer quart el partit ja s’ha trencat definitivament. Kendra Wecker ha corregut tota la pista per posar el màxim avantatge de 21 punts. Als darrers 48 segons de partit la junior Jael Freixanet també ha pogut suar la samarreta.

Contra l’Hondarribia-Irún als quarts

El rival en quarts de final de la Lliga femenina finalment és l’Hondarribia-Irún. La derrota de les basques contra el Ros Casares, conjugada amb el triomf de l’Arranz-Jopisa Burgos després d’una pròrroga contra l’Extrugasa i la victòria blaugrana deixen l’UB cinquè classificat mentre que l’Hondarriba es col•loca quart. El primer enfrontament tindrà lloc dimarts a Irún. Divendres l’eliminatòria arriba a Barcelona. Si es necessités el desempat es tornaria a la pista de l’Hondarribia diumenge dia 15 d’abril.