Inici de fase amb derrota (3-0)

Voleibol

01.04.2007 16:57

L’equip de voleibol del FC Barcelona ha començat la fase d’ascens a la Superlliga amb una dura derrota davant el Sant Pere i Sant Pau per 3 a 0. Aquesta derrota, a priori, no suposa cap entrebanc en les seves aspiracions, ja que es tracta del favorit

L’equip de voleibol blaugrana va disputar la primera de les sis jornades de la fase d’ascens a la Superlliga i va encaixar una derrota a la pista del Sant Pere i Sant Pau per 3 a 0 (25-23, 25-20, 25-20). Els blaugranes van plantar cara a un rival molt potent, el favorit dels quatre equips per pujar, donada la seva experiència a la màxima categoria del voleibol.

Primer set, més ajustat

Tot i la derrota, els de Toni Alemany van començar dominant. Fins arribar al 20, els blaugranes controlaven el marcador amb 2 i 3 punts d’avantatge. Una decisió arbitral molt discutida els va fer perdre el primer set amb un resultat molt ajustat, 25-23. El segon set va estar també molt igualat, però la gran regularitat dels tarragonins feia pujar el 2 a 0 a l’electrònic. En el tercer i últim parcial, els blaugranes van anar molt a remolc i la victòria va ser per als locals.
La següent jornada, a casa
El proper partit dels blaugranes en aquesta fase d’ascens serà a la Ciutat Esportiva el dissabte, 7 d’abril davant el CV Almoradí. Segons el tècnic blaugrana, serà un partit vital que han de guanyar per tenir aspiracions d’ascendir.