Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Bayer, amb l'hoquei herba


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei herba

27.03.2007 16:54

Bayer, amb l'hoquei herba

El FC Barcelona i Bayer Health Care han segellat aquest dimarts l'acord mitjançant el qual aquesta empresa es converteix en el patrocinador principal de la secció d'hoquei herba del club.


Durant les pròximes tres temporades, Bayer Health Care serà el patrocinador de totes les categories de l'hoquei herba. Així ho han confirmat aquest dimarts les dues entitats, a l'acte de presentació d'aquest acord, que ha tingut lloc a la sala de premsa del Palau Blaugrana, i ha comptat amb la presència del gerent de Química Farmacèutica Bayer S.A., Arne Zumbaum; el directiu responsable de les seccions no professionals del club, Josep Cubells; i els jugadors del primer equip d'hoquei, Miki i Tono Delàs i César Javier.

Més interès per aquest esport

27-03-07_Web_sponsor_04.jpgPer a Josep Cubells, aquest espònsor demostra principalment “el creixent interès del públic i dels socis del Barça per aquest esport”. Aquest acord, segons ha explicat el responsable de les seccions no professionals del club, servirà també perquè la disciplina de l'hoquei herba tingui més reconeixement econòmic.

Encara que aquesta és la primera vegada que s'uneixen Bayer i Barça en un acord, són més de cent anys en els quals les dues entitats han caminat de la mà, atès “el compromís amb la salut d'un costat, i amb l'esport de l'altre”, com ha explicat Arne Zumbaum.

L'esmentat compromís, segons paraules del gerent de Química Farmacèutica Bayer S.A., transcendeix fronteres arribant a l'esfera internacional “on tant Bayer com el FC Barcelona ocupen un lloc destacat”, ha conclòs.
Bayer, amb l'hoquei herba
Implicada en l'esport
Per a l'equip blaugrana aquesta és la primera vegada que compta amb el patrocini oficial d'una gran empresa com Bayer, que a part de ser una de les indústries farmacèutiques més importants, està lligada al món de l'esport en moltes disciplines. Aquest és el cas del Bayer Leverkusen, per exemple, dins de l'àmbit futbolístic.


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana