Cinc atletes blaugrana a l’Europeu

Atletisme

22.02.2007 16:31

El FC Barcelona aporta cinc atletes a la convocatòria de la selecció espanyola per als Campionats d’Europa en Pista Coberta que es faran a Birmingham els propers 2, 3 i 4 de març.

Jackson Quiñónez, Manuel Olmedo, Iris Fuentes-Pila, Montse Mas i Irache Quintanal són els cinc atletes del FC Barcelona que han estat seleccionats per participar en els Campionats d’Europa en Pista Coberta que es celebraran els dies 2, 3 i 4 de març a Birmingham (Anglaterra). Tots ells es van guanyar aquesta plaça amb el seu gran paper en els Campionats d’Espanya que es van fer a Sevilla el cap de setmana passat.

Olmedo i Quiñónez, les estrelles

I és que dos dels atletes de la selecció espanyola que arriben a aquests campionats en un millor moment de forma són els blaugranes Manuel Olmedo i Jackson Quiñónez. El primer va guanyar els 800 metres a Sevilla en una final espectacular en què va superar l’exblaugrana Miguel Quesada. El segon farà el seu debut amb la selecció espanyola i ara per ara és un dels atletes més destacats del panorama estatal on no té rival en els 60 metres tanques.

Majoria femenina

Això sí, la representació femenina blaugrana serà encara més àmplia amb la participació de Montse Mas, Irisi Fuentes-Pila i Irache Quintanal. D’entre aquestes cal destacar Fuentes-Pila, que en la seva primera temporada amb el Barça està donant molts bons resultats. A Sevilla ja va guanyar la medalla d’or en els 1.500 metres i intentarà també ser a la final i si pot ser a la lluita per les medalles a Birmingham.
Campionats d’Espanya de cros
Aquest diumenge es faran a Jerez de la Frontera els Campionats d’Espanya de cros. El FC Barcelona, una de les grans potències en aquesta especialitat, lluitarà per estar en el podi en les proves llargues i curtes tant en categoria masculina com en femenina.