Reportatge sobre: Hoquei patins

Imatge del reportatge titulat: La Copa, per al Vic
Superiors als quarts i a les semis
El primer equip d’hoquei patins va arribar en un bon estat de forma a la Copa de la Corunya. Això es va fer palès en les dues primeres eliminatòries. Contra el Viva Habitat Blanes, els homes de Paüls van marcar les diferències tot i que l’obertura del torneig sempre comporta incògnites. Al final, però, un clar 3-1 per accedir a la semifinal.

A la segona eliminatòria, el gran clàssic de l’hoquei patins: un Barça-Reus. Els blaugranes van saber mantenir-se freds i, en un joc d’estratègia sobre la pista gallega, el Barça va saber esperar el seu moment en la recta final, i va concloure el matx amb un 4-2 .

La Copa, per al Vic

El Barça Sorli Discau va caure a la final de la Copa del Rei contra el Roncato Patí Vic. Un gol de penal del capità vigatà, Titi Roca, va desfer l’empat i va donar el primer títol al Vic.

Els dos millors equips de la temporada van arribar a la final de la Copa del Rei de la Corunya. La bona defensa dels de Ferran Pujalte va impedir que, amb un 2-1 en el marcador i a falta de 13 minuts per a la conclusió del partit, el Barça forcés la pròrroga.

Els de la Plana, que van obrir el partit amb un gol de Titi Roca, van veure com el Barça Sorli Discau empatava mitjançant Teixidó. L’empat a un va ser vàlid fins al segon temps.

Amb un estira-i-arronsa constant, la final va quedar condicionada per un penal que els àrbitres van xiular a Mia Ordeig en una acció rigorosa sobre Marc Torra. Novament Roca va marcar, ara des del punt de falta màxima. El Vic va saber defensar el 2-1, malgrat l’assetjament dels blaugranes. D’aquesta manera la Copa del Rei va ser per al Roncato Patí Vic en detriment d’un Barça que també va fer mèrits per endur-se-la.