Reportatge sobre: Hoquei patins

Imatge del reportatge titulat: Pamplona celebra la Continental
Un públic problaugrana
La CERH va escollir Pamplona per organitzar la Copa Continental. D’aquesta manera es mataven dos pardals d’un tret: que la pista fos neutral i que es potenciés l’hoquei patins en altres zones de l’Estat.

Pamplona celebra la Continental

Els campions de les dues competicions europees s’enfrontaven en 50 minuts que decidirien el campió de la Continental. Els blaugranes van superar, en pista neutral, el Tenerife per 3-1, i van sumar la 16a Continental de la secció.

La final a partit únic contra el Cemex Tenerife, campió de la CERS de la temporada anterior, va aportar intensitat i distensió. El Barça Sorli Discau, campió de la Lliga europea, però, va saber dominar el partit i embutxacar-se un altre títol, en aquest cas la Continental.

Malgrat que abans del descans els blaugranes ja havien marcat dos gols (Panadero i Borregán), la diana del Tenerife va fer obrir el partit als primers compassos del segon temps. El capità blaugrana va sentenciar el partit amb un gol en la recta final.

La secció d’hoquei patins suma una altra Copa Continental, la 16a de la història (10 en format Supercopa d’Europa i sis sota la denominació de Continental).