FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Hoquei Patins

Lluís Teixidó, l’única novetat
El mig defensiu procedent de l’Alnimar Reus Deportiu va ser l’única incorporació que va fer l’equip de Quim Paüls. Teixidó va ser un jugador que va anar de menys a més. Si al principi li va costar adaptar-se als companys i al nou sistema de joc, al final va resultar una peça clau, marcant gols determinants en la final de la Lliga Europea i en la final de l’OK Lliga.

Quatre de cinc

La temporada 2007/08 va ser un èxit quasi total. Amb el fitxatge de l’exjugador de l’Alnimar Reus Deportiu Lluís Teixidó, l’única taca negra de la secció d’hoquei patins del FC Barcelona va ser el fet de no haver pogut aconseguir la Copa del Rei.

Pel que fa a la resta, però, els barcelonistes es van mostrar del tot intractables. Van guanyar tot el que els restava en joc. La primera victòria de totes, però, va ser la de la Copa Continental, guanyada davant el Vilanova, un equip que la temporada anterior havia guanyat la CERS,. La final, jugada a Qevert (França) va estar marcat pel clar domini del Barça Sorli Discau, que al descans ja guanyava per 4 a 0. Al final, el matx es va tancar amb un altre gol, obra de Lluís Teixidó.

La Supercopa, ‘in extremis’

El segon títol en joc va ser la Supercopa d’Espanya. En el partit d’anada, jugat al Palau Blaugrana, els homes de Quim Paüls es van imposar per 4-2 en el que va suposar el primer retorn a Barcelona de José Luis ‘Negro’ Páez. El seu germà, David, però, li va guanyar la partida.

En el partit de tornada, però, el Reus va posar le coses molt difícils i es va avançar per 2-0. Al final, però, un gol del nou xcapità barcelonista, Alberto Borregán, va donar el segon títol de la temporada al FC Barcelona Sorli Discau.

Copa: Eliminats a les primeres de canvi

El tercer títol que van disputar els homes de Quim Paüls va ser la Copa del Rei jugada a Igualada. Els blaugranes van debutar davant el Coinasa Liceo, però els gallecs van donar la sorpresa guanyant 2-3. La Copa la va acabar guanyant el Noia Freixenet de Ferran López, que es va imposar al Roncato Patí Vic en la gran final.

El gran botxí del Reus

Però, sens dubte, el tram final de la temporada havia de ser el més important pel que fa als títols. La Lliga Europea i l’OK Lliga es van tornar a tenyir de blaugrana. La divuitena Copa d’Europa va ser el primer d’aquests dos últims títols que havien d’arribar. El Palau Blaugrana va ser el gran escenari d’una Final a Quatre amb un marcat accent de l’OK Lliga. Els quatre equips participants –Reus, Liceo, Vic i Barça- van aportar molt color a les grades d’un Palau que va viure la millor fase final de la Copa d’Europa –ara anomenada Lliga Europea- de la història. A les semifinals, el Barça es va desfer del Vic (2-1), mentre que el Reus va fer el mateix amb el Liceo (2-1). En la gran final, els jugadors de Quim Paüls van mostrar el seu millor hoquei i van aconseguir superar un Reus que començava a veure com, un cop més, el Barça es convertiria en el seu gran botxí d’aquest tram final de temporada.

L’últim gran plat de la temporada va ser la final de l’OK Liga. El Barça es va tornar a veure les cares amb el rival més odiat, esportivament parlant. Els homes de Quim Paüls, però, van haver de patir més del previst. La baixa de Panadero –lesionat en les semifinals de la Final a Quatre de Barcelona- es va notar massa. Els reusencs, després de vèncer a Barcelona en el segon partit de la final, va tornar a fer-ho en el tercer. Però els blaugranes van tornar a fer gala de la seva enorme qualitat i van guanyar a Reus amb un dels ambients més adversos i ensordidors que es recorden. Empatada la sèrie, el FC Barcelona Sorli Discau va tornar a sentenciar una nova Lliga al Palau i davant més de 4.500 espectadors.

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana