Reportatge sobre: Hoquei Patins

Imatge del reportatge titulat: Copa Continental: quatre títols seguits

Copa Continental: quatre títols seguits

La final de la Copa Continental va enfrontar el campió de la Lliga Europea i el de la Copa CERS de la temporada 2006/07, el Barça i el Vilanova, respectivament.

El partit, disputat a la localitat francesa de Quevert, va estar marcat pel clar domini del Barça Sorli Discau, que al descans ja guanyava per 4 a 0 amb dos gols de David Páez i dos més del capità Alberto Borregán. Tot i els intents del Vilanova de retallar distàncies, l’equip blaugrana va aconseguir mantenir la porteria d’Egurrola a zero i, ja a la segona part, Lluís Teixidó, que va marcar el seu primer títol defensant la samarreta blaugrana, va marcar el definitiu 5 a 0. Aquest va ser el quart títol consecutiu del Barça en aquesta competició.

Temporada 07-08