Reportatge sobre: Supercopa

Imatge del reportatge titulat: L’únic títol perdut

L’únic títol perdut

El FC Barcelona no va poder conquerir la seva tercera Supercopa de manera consecutiva en perdre a la final davant el Reus Deportiu.

El partit d’anada disputat al Palau Blaugrana va ser clau en el desenllaç de la competició. L’equip reusenc va estar més inspirat que el conjunt barcelonista i va guanyar per 2 a 3. Aquesta derrota obligava al Barça a guanyar per més d’un gol de diferència a Reus.

A punt de la remuntada

Els homes de Quim Paüls van estar a punt d’aconseguir-ho. Es van avançar al marcador per dues vegades i a l’inici de la segona part dominaven per 1 a 2. Amb tot, el Reus va tenir una gran reacció i va capgirar el marcador a manca de sis minuts per al final. El darrer gol del “Negro” Paéz només va servir per empatar el partit.