Reportatge sobre: OK Lliga

Imatge del reportatge titulat: Intractables a l’OK Lliga  Imatge del reportatge titulat: Intractables a l’OK Lliga

Intractables a l’OK Lliga

El Barça Sorli Discau va conquerir la desena Lliga consecutiva, la vintena en la història de la secció. A la fase regular, l’equip de Quim Paüls va acabar com a líder destacat, amb 83 punts, 14 més que l’Alnimar Reus Deportiu, segon classificat.

Els blaugranes van acabar la Lliga Regular amb un balanç excel•lent de 27 victòries, 2 empats i només 1 derrota. Als quarts de final, el Barça va imposar-se al Cemex Tenerife en dos partits. Al Palau es va vèncer per un contundent 9 a 3 i, a Tenerife, per 3 a 4. A les semifinals, el rival va ser el Liceo Vodafone. Els barcelonistes van fer valer el factor pista i es van imposar per 2 a 1, golejant en els dos partits disputats al Palau (5 a 1 i 8 a 3).

La final, per la via ràpida

A la final els esperava el Reus, el mateix rival de les dues darreres temporades. El conjunt blaugrana va guanyar els dos primers partits disputats al Palau, per 5 a 1 i 4 a 2, respectivament. En el tercer, el Barça va forçar la pròrroga quan faltaven dos minuts per al final amb un gol de Beto Borregán que suposava l’empat a dos. En el temps addicional el resultat no es va moure, i es va arribar a la tanda de penals, en la qual el conjunt barcelonista es va imposar per 1 a 3. El veterà jugador del Barça el “Negro” Paéz va disputar davant dels reusencs el seus últims minuts com a jugador barcelonista, i va tancar, amb aquest títol, 13 temporades plenes d’èxits amb la samarreta blaugrana.