FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Hoquei base

Imatge del reportatge titulat: Alt nivell a la base
Els més petits, tercers de Catalunya
L’equip infantil, el més jove del planter blaugrana, va fer una temporada força positiva. L’equip entrenat per Ricard Muñoz va assolir la primera posició a la Lliga Regular i a la Lliga Preferent. Al Campionat de Catalunya, l’infantil blaugrana, que va perdre a les semifinals contra el Caldes, va quedar en tercera posició. Aquesta classificació li va impedir disputar el Campionat d’Espanya i poder revalidar el títol de la temporada passada.

Alt nivell a la base

Si la temporada del primer equip de l’hoquei blaugrana es va considerar com a excel•lent, els èxits també s’han produït a l’hoquei base del FC Barcelona.

Un campionat de Catalunya, un campionat espanyol i dos subcampionats d’aquestes competicions durant la temporada 2006/07 fan que el planter blaugrana estigui al màxim nivell esportiu i de formació.

Fent una repassada a l’hoquei base, iniciaríem el camí amb el sènior B, equip integrat per jugadors júniors i només dos de sèniors que va obtenir una meritòria cinquena posició a la Lliga. El principal objectiu d’aquest segon equip barcelonista, dirigit per Àlex Segura, és formar els seus jugadors i acumular experiència en competició. Cal destacar que la majoria dels seus integrants ja van debutar durant la temporada en un partit oficial amb el conjunt de Quim Paüls.

Júnior: només els manca el Campionat d’Espanya

L’equip júnior, entrenat per Eduard Castro, va aconseguir el primer lloc de la Lliga Regular i el primer lloc de la Lliga Preferent, competició que donava accés al Campionat de Catalunya. En aquesta competició, es va assolir la primera posició a la lligueta i es va conquerir el Campionat. Al Campionat d’Espanya, els júniors no van tenir sort i van perdre la final davant el Liceo per un ajustat 3-2.

El juvenil, campió d’Espanya

Els juvenils blaugrana van aconseguir la segona posició a la Lliga Regular i a la Lliga Preferent. Al Campionat de Catalunya, els nois de Joan Manel González van perdre la final contra el Tordera per 3 a 1, però van aconseguir la classificació per al Campionat d’Espanya. Va ser en aquest torneig que l’equip va reivindicar el seu talent proclamant-se campió d’Espanya en derrotar, a la final, l’Alcobendas per 4 a 3.

Temporada 06/07

Detall de la opció seleccionada

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana