Reportatge sobre: Copa d'Europa

Imatge del reportatge titulat: Una nova Copa d’Europa  Imatge del reportatge titulat: Una nova Copa d’Europa
La Copa d'Europa, al detall
Fes clic aquí per conèixer tots els detalls de la dissetena Copa d'Europa blaugrana.

Una nova Copa d’Europa

El FC Barcelona Sorli Discau va aconseguir la dissetena Lliga Europea d’hoquei patins de la seva història.

En l‘eliminatòria prèvia, a doble partit, els blaugranes es van imposar a l’ERG Iserlohn alemany amb un resultat global de 13 a 2. En la fase regular, els blaugranes van classificar-se com a primers del seu grup, en el qual van tenir com a rivals el Prato, el Barcelos i el Roncato Vic. El balanç va ser de cinc victòries i només una derrota.

Després de ser eliminat l’any passat a la fase prèvia, el Barça va arribar, un any més, a la final a quatre. A les semifinals, el Barça es va imposar per 3 a 2 al FC Porto portuguès, en un partit molt igualat que es va decidir a la pròrroga gràcies a un gol d’or de Sergi Panadero. A la final, els blaugranes es van enfrontar al conjunt amfitrió, el Bassano. El conjunt italià es va avançar en el marcador a l’inici del partit.

Amb tot, els homes de Quim Paüls van demostrar la seva superioritat i ja al descans dominaven per 3 a 1, amb gols de Panadero, Borregán i Carlos López. A la segona part, el Barça va sentenciar el partit amb un altre gol de Panadero i un de David Páez. Els italians van maquillar el resultat amb un gol gairebé al final que deixava el marcador en un clar 2 a 5 i amb la dissetena Copa d’Europa amb rumb a Barcelona.