Reportatge sobre: Copa del Rei

Imatge del reportatge titulat: Torna la Copa  Imatge del reportatge titulat: Torna la Copa

Torna la Copa

L’equip blaugrana va conquerir de manera brillant a Alcoi la dissetena Copa de la història de la secció.

El conjunt de Quim Paüls va derrotar en un disputat partit als quarts de final al Roncato Vic per 2-1, amb un gol de David Páez a manca de dos minuts per al final. A les semifinals, el Barça va tenir menys problemes i va derrotar el Liceo per 5-2. A la final esperava el Reus. Es repetia la final de l’any de passat on l’equip reussenc es va emportar el títol.

Egurrola només rep un gol

Els homes de Paüls tenien ànims de revenja i ho van aconseguir. Borregan va fer l’1-0 als tres minuts del partit i Panadero marcava el 2-0, resultat amb el què es va arribar al descans. Carlos López va sentenciar el partit marcant el 3-0 a la segona part i si bé Teixidó va fer el 3-1 a manca de nou minuts per al final, el resultat ja no es va moure. Egurrola va rebre el trofeu al jugador més valuós de la final.