FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

28.01.2007 22:31

La plantilla unànime: "Hem millorat el nostre joc"

Els jugadors del FC Barcelona estaven contents després del partit. La millora en el joc i la comunió amb el públic han estat dos dels aspectes que més ha destacat la plantilla blaugrana després del partit davant el Celta.


Altres aspectes que també han volgut destacar els jugadors de Frank Rijkaard han estat la pressió que han tornat a exercir totes les línies de l'equip i el fet, com ha comentat Valdés que "hem tingut més agressivitat".

A continuació us oferim el més destacat de la roda de premsa dels jugadors:

Giuly

"És millor per a tots. He gaudit del moment, perquè al final hem fet un bon partit, amb un bon ritme."

"Deco ha fet una bona passada en el meu gol. Ha estat una bona acció. M'ha agradat"

"Jo he vist dins a Gio. L'àrbitre ho ha confirmat. Millor per a nosaltres i Ronnie, que també ho necessitava. Ha marcat un bon penal"

"Sí, és difícil seguir 90 minuts a límit. Arriba un moment que el cos necessita una mica de descans. No passa res perquè hi ha un bon grup. Va ser un bon moment per descansar."

Gio

"El penal que han xiulat a favor seu no ha estat molt bo per a nosaltres. Oleguer i jo hem topat, però al final el fet més important és que hem seguit lluitant i hem aconseguit la victòria."

"No sé si era penal perquè jo estava molt a l'àrea. Però la veritat és que no he de protestar una decisió que ha pres el col·legiat."

Xavi

"Podíem haver sentenciat. Hem estat molt més agressius. Estem molt contents amb els tres punts. L'equip ha donat la cara, ha creat ocasions i l'aficionat s'ho ha passat millor que en l'últim partit. Hem millorat la pressió també."

"La primera acció que ha suposat el penal a favor del Celta m'ha semblat que topàvem entre nosaltres i en la segona, Gio m'ha dit que hi havia un petit contacte que ell ha exagerat, però ho hauré de veure."

"El públic respon quan nosaltres li oferim alguna cosa bona. Sabíem que havien punxat alguns equips i que el Sevilla havia guanyat."

Iniesta

"Sempre intento fer-ho tan bé com es pugui en una posició nova per a mi"

"Crec que hem sortit amb la intenció que l'equip donés una bona imatge. L'afició ha estat amb nosaltres des del principi i seguim a dalt. Això és una carrera llarga i cal seguir lluitant partit a partit. L'equip ha mostrat una bona actitud, hem robat pilotes només perdre-les i l'afició ha estat amb nosaltres, encara que no cal oblidar el partit de dimecres davant del Saragossa."

Valdés

"Crec que hem tingut molt bona intensitat en el nostre joc. Hem fet un gran treball i hem aconseguit una victòria importantíssima. Avui l'equip ha fet un joc més vistós."

"Si el col·legiat ha xiulat penal és que així ho deu haver vist. Res més."

"Seguim depenent de nosaltres com en altres temporades. Cal seguir pas a pas."

Oleguer

"Content pel triomf. L'equip ha estat a un molt bon nivell, pressionant a dalt i creant ocasions"

"Cal tenir paciència. L'equip té voluntat de millorar i de treballar. Hi ha alts i baixos i mai es pot estar sempre a dalt."  

La plantilla unànime:

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana