FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

28.01.2007 22:03

Rijkaard: "Hem fet un pas important"

L'equip ha tornat a donar una de les seves millors cares, tal com està acostumada l'afició. El tècnic holandès sap que alguna cosa ha canviat i assegura que "hem fet un pas important."


Després d'uns últims partits amb un joc no tan lluït com acostuma a oferir el campió d'Europa, el Barça ha tornat a mostrar una de les seves millors cares. D'això se n'ha adonat tothom, començant pel públic del Camp Nou, i acabant amb el tècnic Frank Rijkaard, que assegura que "després del Nàstic ja vaig dir que l-equip estava millorant en molts aspectes i avui hem fet un pas important en el camí".

Qüestionat sobre la polèmica arbitral que han aixecat els dos penals del partit, Rijkaard no ha volgut entrar a qüestionar l'actuació del col·legiat. Això sí, l'entrenador del Barça ha volgut deixar clar que "hem guanyat merescudament. Hem tingut un 61 o 62 per cent de possessió de la pilota i hem creat dues ocasions de gol. Ha estat una victòria molt merescuda".

El públic, amb l'equip

Frank Rijkaard ha negat que els seus jugadors hagin sortit al camp amb ràbia, per les crítiques que s'han sentit els darrers dies. Del que està segur el tècnic holandès, és que "estem treballant per entrar en el nostre ritme". I el treball va donant els seus fruits: "Estem contents per la victòria. L'equip ha pressionat i ha tingut ritme." I Rijkaard assegura que han pogut sentir, a peu de gespa, "que el públic està amb el seu equip perquè veu que l'equip treballa de la manera que vol".

Molt bé en totes les línies

Frank Rijkaard ha destacat la tasca tant de la defensa com del migcamp: "Quant a l'organització, hem fet un bon partit, i també hem estat molt bé en fase defensiva. Edmílson també ha fet un bon partit, sempre col·locat bé en el camp, però a vegades ha perdut algunes pilotes. Però això són coses normals. Deco també ha pressionat molt bé."

Qüestionat sobre el canvi de Gudjohnsen per Saviola, Rijkaard ha explicat les seves raons: "Amb el 2-1 i amb l'alçada dels jugadors del Celta, és bo tenir un jugador amb una mica més d'alçada. El públic ha valorat que Saviola havia fet un bon treball, però hi ha més jugadors per ajudar l'equip."

Rijkaard:
Laporta: "El més important és seguir sumant"

El president Joan Laporta també ha notat aquesta comunió entre l'equip i l'afició: "Estic molt content perquè s'està treballant molt bé i estic molt content amb ells, tenen tot el crèdit. M'agradaria també destacar la gran comunió entre l'afició i els jugadors. Enguany necessitem el seu suport. Ens faria molta il·lusió tornar a guanyar la Lliga."

De moment, el Barça va sumant els seus punts: "La veritat és que nosaltres estem sumant que és el més important. A casa portem una molt bona temporada i ara es tracta d'aconseguir una victòria fora de casa i veure si podem incrementar la diferència respecte als perseguidors."


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana