FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

26.01.2007 18:22

Confirmat: Sylvinho, un mes de baixa

El lateral s'ha lesionat al final de l'entrenament d'aquest divendres. Després de l'Ecografia que se li ha practicat a la clínica Asepeyo de Sant Cugat, s'ha confirmat el diagnòstic inicial d'un mes de baixa.


L'entrenament estava pràcticament tocant a la fi. Es jugaven els últims minuts del partidet quan Sylvinho s'ha lesionat en una acció fortuïta sense pilota. La baixa del lateral esquerre del Barça suposa un maldecap més per a Frank Rijkaard, malgrat que té solucions per cobrir-ne l'absència. Gio o el mateix Gianluca Zambrotta podrien ocupar la zona esquerra de la defensa blaugrana en el partit davant el Celta de Vigo.

Es podria perdre vuit partits

El jugador pateix "un trencament al soli de la cama dreta" i es podria perdre fins a vuit partits amb el mes de baixa que estaria allunyat dels terrenys de joc. En concret, Sylvinho es perdria cinc partits de Lliga (Celta, Osasuna, Racing, València i Athletic Club), 2 de Copa del Rei (les dues eliminatòries de quarts de final davant el Saragossa) i un partit de Lliga de Campions (l'anada dels vuitens de final davant el Liverpool al Camp Nou).  

Confirmat: Sylvinho, un mes de baixa

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana