FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

21.01.2007 22:35

La plantilla, contenta amb l'efectivitat

Els jugadors del Barça han destacat l'efectivitat de l'equip en l'enfrontament contra el Nàstic. El 3-0 contra els tarragonins els ha permès ser els campions d'hivern de la Lliga.


L'efectivitat és l'element més positiu que han destacat els blaugranes del partit contra el Nàstic. L'autor del segon gol del Barça, Javier Saviola, ha explicat que està content per la bona ratxa de gols que està aconseguint. Per la seva part, tant Oleguer com Zambrotta han volgut remarcar la gran feina de la defensa blaugrana.

A continuació els oferirem les reaccions d'alguns dels protagonistes del partit.

Saviola:

"És una nit molt bona, crec que no estem satisfets no amb el futbol però si amb l'efectivitat i per haver fet el possible per guanyar el partit."
"A nivell personal estic content pel que estic vivint: la felicitat de fer gols és el millor que em pot passar aquesta temporada. A nivell col·lectiu, a vegades no es pot jugar tan bé al futbol com es voldria i el que compta és l'efectivitat".
"El gol que marcat passa en aquests moments en què no pots ni dubtar ni veure la porteria, són fraccions de segon en els quals s'ha de prendre una determinació."
"L'explicació més clara de la ratxa és anar progressant any rere any a més de les ratxes que viu cada jugador. Sabem que no tots els moments són com aquest. De vegades estàs sense confiança i s'han d'aprofitar els bons moments"
"En efectivitat no se'ns pot demanar res més. Donar tanta efectivitat fa que no donis alternativa a l'equip contrari. Però el públic és exigent i s'ha de mirar de jugar bé i guanyar."

Oleguer:

"Ha estat un partit treballadíssim, important. Era important aconseguir els tres punts. Hem estat sòlids sobretot defensivament i hem aconseguit la paciència i la calma que no havíem aconseguit en alatres ocasions."
"Personalment, hi ha coses positives i hi ha coses que m'agradaria corregir. Cal anar millorant i agafar el ritme de partits. Feia temps que no jugava dos partits seguits."
"No entenc els xiulets del públic. Hem d'intentar aconseguir el bon joc. L'important és tenir el partit controlat i l'hem tingut, donant sempre sensació de perill".
"El Nàstic pressiona bé, es tanca bé al darrera. Potser li falta profunditat i capacitat de fer mal a l'altre"

Giuly:

"El gol està repartit al cinquanta per cent. Feia temps que no en marcava cap i he tingut molta sort"
"Per mi està bé marcar però ja veurem què passa en un futur. El meu objectiu no és fer gols. Jo sóc assistent, jugador de grup i ara l'eqiup està bé, fem un bon treball tots junts."

Zambrotta:

"Aquesta ha estat una victòria important perquè no estàvem en un moment positiu. No hem fet un bon partit quant a joc però l'importat és, com sempre, guanyar."
"Crec que hem fet un bon treball en defensa, al migcamp, al contraatac i estem en un bon moment i ho hem demostrat. Estem molt contents per tot això."
"Els xiulets de la gent m'han sorprès. Amb un 3 a 0 és difícil que la gent xiuli. És qüestió d'adaptar-se a la mentalitat de la gent del Barcelona."

Iniesta:

"Sembla que no però és complicat guanyar quan un equip està ben organitzat. Aquests tres punts que hem aconseguit són importants. Ara sóm líders i amb un partit menys."
"Partits com el d'avui s'han de patir. No són tan bonics com d'altres però també s'han de passar."
"Estic content pel gol i també ho hem d'estar per ser campions d'hivern però també hem de saber que ens queda molt i que l'important és quedar primers al final."

La plantilla, contenta amb l'efectivitat
Oleguer, 100; Giuly, 75
El partit d'aquest diumenge ha estat el número cent de la Lliga per al defensa blaugrana Oleguer Presas. El francès Ludovic Giuly, amb el matx contra el Nàstic, ja en suma 75 a la competició.

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana