FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

20.01.2007 12:55

Deco i Thuram, novetats en la convocatòria

Tant el portuguès com el francès han rebut l'alta mèdica i han estat convocats per al partit d'aquest diumenge davant el Nàstic. Sylvinho i Ezquerro, en canvi, s'han quedat fora de la llista.


Deco i Thuram, en els llocs de Sylvinho i Ezquerro, són les novetats en la llista de convocats per a l'enfrontament davant el Nàstic de Tarragona. El '20' i el '21' del Barça no han jugat cap minut des del dia de l'Atlètic de Madrid i, per tant, s'estrenaran aquest diumenge en el 2007. L'italià Zambrotta, que ja va jugar uns minuts contra l'Alabès dimarts, torna també a una llista de Lliga després de molt de temps sense fer-ho.

Recuperats

El portuguès i el francès han rebut aquest dissabte l'alta mèdica: Deco ha superat la seva lesió en el recte anterior de la cama dreta, mentre que Thuram s'ha recuperat de la lesió al biceps femoral de la cama esquerra. Una vegada han estat donats d'alta, Frank Rijkaard ha decidit convocar-los a tots dos per al matx front el Nàstic, després d'un mes exacte d'absència, ja que el del 21 de desembre davant l'Atlètic de Madrid va ser l'últim partit disputat per tots dos.

Deco i Thuram, novetats en la convocatòria
La llista completa
Valdés
Jorquera
Zambrotta
Belletti
Oleguer
Thuram
Márquez
Gio
Puyol
Motta
Edmílson
Xavi
Iniesta
Deco
Giuly
Ronaldinho
Saviola
Gudjohnsen

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana