FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

16.01.2007 00:15

Rijkaard demana a l'equip que sàpiga "estalviar energia"

Rijkaard ho té clar. Ha detectat alguns dels errors que ha comès l'equip davant el Deportivo Alabès: "Cal estalviar energia, perquè amb l'empat a dos l'equip ha hagut de tornar a fer un esforç per guanyar."


El tècnic blaugrana veu el futur amb optimisme. El fet de recuperar diversos jugadors satisfà al tècnic holandès del FC Barcelona que considera bàsic que el conjunt reguli el seu esforç: "Hem recuperat alguns jugadors com Oleguer, Motta o Santi Ezquerro, que abans del partit estaven amb una mica de grip. No veig el futur fosc. El joc ha estat atractiu, però després del 2-0 ens hem relaxat i hem caigut en la precipitació. Els jugadors han treballat molt, potser massa, i això és un dels aspectes que hem detectat que cal millorar."

Facilitats

"El partit semblava fet i hem tornat a patir una altra vegada. A mi d'un equip mai em sorprèn res. Això significa que som humans i que aquestes coses cal millorar-les. Si ara amb l'Alabès ja hem patit, amb altres equips de més nivell podem patir més. M'agrada que haguem pogut destacar els problemes que hem de solucionar", ha comentat Rijkaard en la roda de premsa posterior al partit. El tècnic barcelonista ha advertit del perill que suposa les relaxacions quan els partits semblen guanyats.

Saviola i les seves estadístiques

El partidàs de Javier Saviola no ha passat inadvertit per a un Rijkaard que ha elogiat l'actitud de l'ariet argentí: "Saviola ha marcat la diferència. M'alegro molt. És un jugador que té el sentit correcte per estar en els moments correctes. Està a un nivell alt. Però crec que encara pot créixer més. Sempre hi ha un marge de millora."

L'entrenador blaugrana, a més, no ha dubtat a admetre que Saviola està fent mèrits per jugar de titular "¿Podria ser el segon davanter de l'equip? Per què no? Crec que ho mereix... Les estadístiques que està tenint són suficients per ser titular", ha estat la resposta a la pregunta d'un periodista.  

Rijkaard demana a l'equip que sàpiga
Les reaccions de Laporta
Joan Laporta ha manifestat a Barça TV, després del partit davant l'Alabès, la seva satisfacció pel deure complert: "Passar l'eliminatòria era la cosa més important, com també ho era no patir lesions." El president del FC Barcelona ha afegit que "la Copa del Rei és un dels nostres objectius". Finalment, Laporta ha elogiat el bon treball del protagonista del partit, Javier Saviola, que amb els tres gols d'aquest dimarts, i els dos de dimecres passat a Vitòria, ha segellat el passi del Barça als quarts de final de la Copa del Rei: "Saviola ha fet un hat-trick i m'alegro molt per ell perquè ho mereix. Es tracta d'un jugador que sempre està pendent d'aprofitar les seves oportunitats i, a més, és una persona extraordinària."

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana