FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

16.01.2007 23:55

"Dedico els gols a la gent que confia en mi"

Javier Saviola es mostra molt feliç pel 'hat trick' que ha marcat contra l'Alabès. El 'Pibito', com a resposta a l'estima que rep de l'afició, ha volgut dedicar-ho "a la gent que confia en mi".


El '22' barcelonista s'ha convertit en el protagonista dels vuitens de final de la Copa del Rei. I és que del balanç total de 5-2 favorable al FC Barcelona, Javier Saviola ha marcat la totalitat dels gols del seu equip. En aquest sentit, el 'Pibito', més enllà de la seva satisfacció personal, dóna prioritat al fet d'haver pogut contribuir als interessos de l'equip. Conscient que "els davanters passem per ratxes", vol "aprofitar al màxim" la que està passant en aquests moments.

Amb tot, Javier Saviola afirma que la nit d'aquest dimarts "ha estat espectacular, de les que difícilment s'obliden, tant pels gols com perquè l'equip ha guanyat", i és per aquest motiu que s'ha volgut quedar amb la pilota del partit, segons el jugador barcelonista "un d'aquells records que un vol tenir per sempre".

A continuació els oferirem les reaccions d'alguns dels protagonistes del partit:

Javier Saviola

"La satisfacció és total: pels gols, i perquè l'equip ha guanyat. Ha estat una nit espectacular, de les que difícilment s'obliden."

"Estic molt feliç. Espero poder continuar així."

"M'he quedat la pilota del partit per endur-me-la a casa. És d'aquells records que un vol tenir per sempre."

"Els davanters sabem que passem per ratxes. Quan són positives cal aprofitar-les al màxim."

"L'afició sempre es comporta molt bé amb mi. He d'agrair-li l'estima que sempre em demostra. Ho dedico a tota la gent que confia en mi."

"Necessitàvem aquesta victòria. L'equip s'ha de sentir amb confiança i tornar a cometre els errors que s'han comès en determinats moments."

"Sabem que a quarts de final d'aquesta competició cap equip serà un rival fàcil."

Oleguer Presas

"Evidentment m'he sentit amb una mica de falta de ritme, però això és normal després d'un temps sense entrenar-me. En línies generals m'he sentit bé."

"Després d'aconseguir el segon gol hem perdut una mica la possessió de la pilota i hem deixat espais darrere. Al mateix temps, ells eren perillosos a la contra."

"El segon gol ha arribat fruit d'un llançament de falta, i en aquests casos no hi pots fer res. No sé què ha passat, si la barrera estava mal col·locada."

"L'equip està bé, s'ha de tranquil·litzar la gent. Estem treballant en el bon camí."

Albert Jorquera

"Avui havíem de fer un bon partit i crec que ho hem aconseguit."

"Sabíem que amb el 4-0 l'eliminatòria estaria resolta i ens hem precipitat buscant el tercer gol."

"El primer gol de l'Alabès ha sigut molt maco."

"El rival ens ha sorprès. Ha vingut desinhibit, sense res a perdre."

"La qüestió era guanyar i al mateix temps donar una bona imatge."

Bona entrada
Un total de 39.740 espectadors han acudit al Camp Nou per veure el partit de tornada contra l'Alabès (3-2). Tenint en compte que l'eliminatòria ja estava força encarrilada a l'anada, la presència de públic ha estat força més elevada que en l'anterior partit de Copa, davant el Badalona, quan van acudir 12.916 espectadors. Sens dubte, la promoció engegada pel club, que regalava tres entrades per cadascuna que es comprava, ha estat molt ben acollida entre el públic. De fet, les 11.500 localitats disponibles per aquesta promoció s'han esgotat totes.

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana