FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

16.01.2007 13:51

Lesionats i descartats, tots actius

Malgrat ser dia de partit, l'activitat no s'ha aturat a les instal·lacions del FC Barcelona. Jugadors descartats i lesionats, com ara Gudjohnsen, Deco, Iniesta, Eto'o i Lilian Thuram, s'han exercitat aquest dimarts.


Eidur Gudjohnsen i Andrés Iniesta s'han exercitat al Camp Nou, mentre que Lilian Thuram i Deco ho han fet al camp de La Masia. Finalment, Eto'o també s'ha deixat veure per les instal·lacions del club seguint amb el seu procés de recuperació de la lesió al genoll.

Deco, més a prop

'Guddy', que no va entrar en la llista de convocats per decisió tècnica, s'ha exercitat al costat d'Andrés Iniesta a l'estadi, sota la supervisió del recuperador Francesc Cos. El migcampista manxec ha fet treball per recuperar-se físicament de les molèsties que té al turmell arran de la forta entrada que va rebre a Montjuïc.

Pel que fa a Deco i Thuram, han estat al camp de La Masia seguits de ben a prop per Albert Roca i Paco Seirul·lo. Recordem que el jugador francès està lesionat i encara li falten un parell de setmanes ben bones per entrenar-se al mateix ritme que els seus companys. El cas de Deco és diferent, ja que podria jugar diumenge contra el Nàstic, però segueix treballant per deixar enrere les molèsties musculars que va tenir la setmana passada.

L'Alabès, a la Ciutat Esportiva

Els jugadors del club que presideix Dimitri Piterman s'han entrenat aquest dimarts al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Concretament s'han exercitat al camp número 4. En l'entrenament ha destacat la presència de l'exblaugrana Roberto 'El Tito' Bonano i del jove Morgado, de tan sols 16 anys, que podria debutar amb la samarreta blanc-i-blava aquesta nit.

Lesionats i descartats, tots actius

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana