FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

15.01.2007 15:15

Eto'o: "No em poso cap data per tornar a jugar"

Aquest dilluns Samuel Eto'o ha tornat als entrenaments. Després de gairebé quatre mesos des del dia que es va lesionar, el camerunès ha explicat que "no em poso cap data per tornar a jugar".


"El que jo vull és tornar i quan ho faci, tornar per seguir jugant. No vull tornar i haver de parar una o dues setmanes", ha assegurat Samuel Eto'o. És per aquest motiu que el '9' del FC Barcelona no té pressa per tornar als terrenys de joc: "No em poso cap data per tornar a jugar". El camerunès, prudent després de tres mesos i mig d'absència, ha afirmat que vol "tornar al 100percent".

Per acabar d'explicar-se, Eto'o ha reconegut que "sóc jo qui més interès té per seguir gaudint del futbol i tinc ganes de tornar, però també vull jugar molt temps més. És per això que no arriscaré el meu genoll per uns dies."

Sensacions

Eto'o no està acostumat a estar absent durant tant de temps. El camerunès ha assegurat que el més "estrany" del seu retorn, aquest dilluns, ha estat "que m'he tornat a vestir de curt i m'he sentit futbolista", però ha matisat que "no estava tan apartat com de vegades altres companys sí que ho estan en aquesta mateixa situació".

Per Eto'o, el més complicat d'aquest llarg període de baixa ha estat "no veure els meus companys cada dia i haver d'acostumar-me a una vida on havia d'estar hores i hores al llit". El camerunès, que ha reconegut que per a ell "el futbol és la meva vida", ha afirmat que "Eto'o ha trobat a faltar més l'equip" que l'equip el davanter.

L'equip

El '9' del FC Barcelona, que ha aprofitat la roda de premsa per agrair, durant el temps de baixa, el suport i la companyia de Josep María Mesalles, Alejandro Echevarría, Emili Ricart i 'Gordi', ha valorat també positivament l'evolució del conjunt. "Jo veig molt bé els meus companys", a més de recordar que la Lliga "és molt llarga i hem d'anar partit a partit". Pel camerunès, "qui estigui millor al tram final serà qui possiblement s'endugui la Lliga", però ha recordat que el campionat "és molt llarg" i que "no farem càlculs ara".

El repte de superar-se

El davanter del Barça no ha volgut marcar-se el 'Pitxitxi' com a objectiu de cara al final de temporada. En canvi, el camerunès sí que vol superar-se a si mateix: "En els partits que tindré intentaré superar el que ja he aconseguit fins ara. A la vida, tothom vol millorar. La meva meta no és quedar 'Pitxitxi'", ha assegurat. Eto'o ha explicat també que afrontarà la recta final de Lliga "sense ansietat".

Eto'o:
El pitjor moment
Samuel Eto'o considera que el pitjor moment en aquests tres mesos, a banda del moment de la lesió a Bremen, va ser el dia del Barça-Chelsea al Camp Nou. "Quan vaig anar al camp en un partit en què jugaven dos grans equips, i vaig veure com ens empataven en el minut final un partit que mereixíem guanyar, vaig sentir una impotència enorme. Aquella va ser la meva pitjor nit, fins i tot més que quan em vaig lesionar", ha reconegut el camerunès.

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana