FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

13.01.2007 01:00

"Aquesta derrota és un toc d'atenció per a tots"

Frank Rijkaard es pren la derrota encaixada contra l'Espanyol com "un toc d'atenció per a tots". El tècnic blaugrana es mostra convençut que "ens servirà per als partits que encara hem de jugar".


Després de la que ha estat la segona derrota de la temporada del FC Barcelona a la Lliga, Frank Rijkaard, malgrat no ocultar la seva decepció, en treu la lectura més pràctica: "Aquesta derrota ens ha succeït molt aviat i ens pot anar molt bé de cara als partits que encara hem de jugar". És per aquest motiu que el tècnic holandès del Barça indica que "ens hem de recuperar el més aviat possible i seguir treballant". Al mateix temps, Rijkaard afirma convençut que "comptem amb la confiança necessària per seguir endavant i millorar".

Un derrota difícil

Tot i reconèixer que el seu equip "no ha complert amb les expectatives", l'entrenador blaugrana pensa que el fet de perdre algun partit "no és la fi del món". En aquest sentit, Rijkaard ha recordat que "he vist altres grans equips perdre aquí a Montjuïc". Sigui com sigui, el tècnic barcelonista reconeix que "perdre un derbi, amb tot el que significa un partit d'aquestes característiques, sempre costa".

Anàlisi del partit

Rijkaard ha qualificat el partit com "espectacular, agressiu, obert i amb ocasions de gol per a ambdós equipos", encara que al mateix temps ha matisat que el Barça "ha perdut massa la posició i la pilota" un cop havia aconseguit l'empat gràcies al gol de Saviola, i que a partir de llavors "ells han fet molt mal a la contra".

"Cal seguir treballant"

Com sempre, tant com es guanya com quan es perd, Frank Rijkaard creu que la millor opció "és continuar treballant dur dia a dia". Després del 3-1 d'aquest dissabte a Montjuïc, l'entrenador holandès del Barça ha indicat que "haurem de prestar molta atenció a determinats aspectes en què ens hem equivocat". Finalment, i sobre el joc exhibit pel l'Espanyol, Frank Rijkaard ha comentat que "estaven molt ben organitzats al darrera i sortien molt bé a la contra".

Laporta: "Hem d'aprendre d'aquesta derrota"
Tot just acabar el partit el president del FC Barcelona Joan Laporta ha fet balanç del que acabava de passar sobre la gespa: "S'ha de mirar endavant i seguir treballant. Hem d'aprendre d'aquesta derrota i seguir sumant punts a la Lliga.. Això és el futbol. Es pot guanyar i es pot perdre també. No val refiar-se i estic convençut que aquesta derrota servirà per fer-nos reaccionar a la Lliga." 

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana