FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

12.01.2007 12:45

Ronaldinho i Oleguer, novetats en la llista

Tant Ronaldinho com Oleguer han tornat a la llista de convocats per al partit de dissabte contra l'Espanyol. Tots dos jugadors podrien jugar el seu primer partit de l'any.


Ronaldinho es va perdre el partit de Lliga per sanció i el de Copa del Rei per decisió tècnica. Pel que fa a Oleguer, es va perdre tots dos enfrontaments per culpa d'una lesió al genoll que va patir en el partit de Lliga contra la Reial Societat. Així doncs, els dos jugadors podrien jugar aquest dissabte el seu primer partit del 2007.

Oleguer va rebre l'alta mèdica dijous, quan ja va començar a entrenar-se amb l'equip. També va rebre l'alta mèdica Zambrotta, tot i que Rijkaard no l'ha convocat per al partit a Montjuïc. El defensa italià s'ha exercitat en solitari aquest matí sota les ordres del preparador físic Paco Seirul·lo.

Deco s'entrena

Tampoc anirà convocat Deco, que va patir una lesió muscular en l'entrenament de dimecres i per això serà baixa per al derbi. Amb tot, el migcampista brasiler nacionalitzat portuguès s'ha entrenat aquest matí amb els seus companys al Camp Nou, després de perdre's la sessió de dijous .

Oleguer: "Els derbis sempre són un al·licient"

En acabar l'entrenament Oleguer Presas ha parlat en roda de premsa i ha recordat l'aspecte emotiu que sempre envolta els partits amb l'Espanyol: "Els derbis sempre són un al·licient especial encara que si t'ho mires fredament són només tres punts. Els que som d'aquí sí que ho vivim amb més intensitat."

Sobre la situació en què arriba l'Espanyol, Oleguer ha recordat que "no m'agrada parlar dels rivals", tot i que ha advertit que els blanc-i-blaus porten una dinàmica força positiva: "Sempre s'espera el millor del rival. Seria un error pensar que per una derrota ja no estan en la ratxa que portaven. Han agafat el rodatge que no tenien a principis de temporada i ara estan en un bon moment. Si sortim al cent per cent i motivats, tirarem el partit endavant."

   
Ronaldinho i Oleguer, novetats en la llista
La llista completa

Valdés
Belletti
Motta
Márquez
Puyol
Xavi
Gudjohnsen
Giuly
Ronaldinho
Gio
Edmílson
Sylvinho
Ezquerro
Saviola
Oleguer
Iniesta 
Jorquera


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana