FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

10.01.2007 00:14

"Hem controlat el partit del primer a l'últim moment"

Rijkaard s'esperava un partit més dur del que s'ha viscut. Així ho ha reconegut el tècnic holandès, que està content perquè "hem controlat el partit del primer a l'últim moment".


Enfrontar-se amb equip inferior pot jugar una mala passada perquè normalment els equips més petits surten molt motivats davant dels grans. El Barça, però, no s'ha deixat sorprendre per l'Alabès i ha dominat el matx des del primer moment: "Hem controlat el partit del primer a l'últim moment", confirma Rijkaard. El tècnic holandès reconeix que "ha estat menys dur del que m'esperava", principalment "pel control de la pilota que ha tingut el Barça. En alguna ocasió ells han tingut alguna contra, però no hem tingut moments en què haguem patit massa".

A la primera part l'equip ha jugat bé i ha tingut ocasions però ha faltat el gol que, per sort, ha arribat al segon temps. Així ha analitzat Rijkaard el partit: "Sempre és important marcar la diferència amb gols. En el primer temps hem creat ocasions per marcar, però si no marques has de patir una mica més. Finalment, l'equip ha funcionat bé i ha complert el treball."

Bona actuació de Saviola i Ezquerro

Avui han tornat a la titularitat Saviola i Ezquerro. El davanter argentí ha marcat dos gols, mentre que el de Calahorra, tot i tenir alguna ocasió, no ha tingut tanta sort. Rijkaad destaca que "cada jugador és important, té el seu lloc i la seva presència" i s'enorgulleix perquè "tenim una plantilla àmplia i encara hi ha jugadors que han de tornar amb nosaltres". Però ara per ara, l'actualitat passa per aquests dos davanters, als quals Rijkaard ha definit així:

Saviola: "Me n'alegro per Javier, perquè ha marcat dos gols. Ha tingut bona actitud perquè no juga constantment i aguantar els 90 minuts és molt bo. Sempre parlo amb els jugadors i sobretot amb els que els falta una mica de ritme. Però al descans m'ha dit que estava bé i ha seguit, i amb raó, perquè ha fet dos gols que són bons per a l'equip i per a ell."

Ezquerro: "Santi ha començat molt bé el partit, molt concentrat, però ha tingut una mica de mala sort. L'únic que pot fer és seguir treballant i el gol arribarà."

Sense notícies de la grada
Frank Rijkaard assegura que no s'han assabentat de res del què passava a les grades de l'estadi de Mendizorroza. Una part del públic s'ha dirigit cap a la Llotja per increpar Dimitri Piterman, però el tècnic holandès assegura que els jugadors estaven concentrats en el partit i no se n'han assabentat: "Només al final del partit s'ha notat una mica de soroll, però l'equip s'ha centrat en el treball. No hem parat atenció del que passava a la grada."

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana