FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

09.01.2007 12:37

Motta per Marc Crosas, únic canvi per a Àlaba

L'entrada de Thiago Motta a la convocatòria, en lloc de Marc Crosas, és l'única novetat de cara al partit de Copa del Rei d'aquest dimecres a Àlaba. Els altres 15 homes convocats són els mateixos que els que van desplaçar-se a Getafe.


El FC Barcelona disposarà gairebé dels mateixos homes que el darrer diumenge a Getafe per al partit davant l'Alabès. Només Motta, en lloc de Marc Crosas, viatjarà al País Basc per enfrontar-se a l'equip presidit per Piterman. El brasiler torna així a la llista de convocats després de perdre's el matx de Lliga davant el Getafe per un procés gripal.

S'estrena al 2007

Aquesta convocatòria és la primera per a Thiago Motta en aquest nou any. Després de no viatjar a Madrid el darrer diumenge per culpa d'un procés gripal, el brasiler tornarà a vestir-se de curt a Mendizorroza dimecres. L'últim matx del '3' del FC Barcelona va ser contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou, partit en el qual va sortir d'inici.

Descans per a Deco i Ronaldinho

Frank Rijkaard segueix donant descans a Ronaldinho i Deco, que estaven sancionats i no van jugar a Getafe. El tècnic holandès , que ha desmentit que aquestes absències tinguin res a veure amb un possible "càstig" pel seu retard en la incorporació als entrenaments, ha explicat que prefereix que els jugadors segueixin entrenant a Barcelona i que continuïn la seva preparació per al derbi davant l'Espanyol.

Motta per Marc Crosas, únic canvi per a Àlaba
La convocatòria
La llista completa per a Àlaba és la següent: Valdés, Jorquera, Belletti, Gio, Sylvinho, Puyol, Olmo, Márquez, Edmílson, Xavi, Iniesta, Motta, Giuly, Gudjohnsen, Saviola i Ezquerro. 

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana