FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

09.01.2007 14:40

Rijkaard: "El premi és un treball en equip"

Rijkaard, escollit com el millor entrenador del 2006, ha manifestat que "ho considero un premi per al club, per a Txiki i per als entrenadors que m'han ajudat. És un treball en equip".


Frank Rijkaard és el millor entrenador del 2006. Així ho diu la IFFHS (Federació Internacional d'Història i Estadística). Però fidel a la seva filosofia, el tècnic holandès ha volgut reconèixer el treball dels seus ajudants a l'hora de valorar aquest reconeixement: "Me n'alegro. Però no ho considero un premi per a mi. És per al club, per a Txiki i per als entrenadors que m'han ajudat. Eusebio, Juan Carlos, Paco Seirul·lo, Albert Roca, Johan Neeskens i Henk Ten Cate. És un treball en equip". Així s'ha expressat Rijkaard, orgullós dels que cada dia treballen al seu costat per aconseguir els millors resultats. El tècnic també ha explicat que no va anar a recollir el premi perquè "si m'havia de presentar, ho havia de fer amb totes les persones amb qui treballo i teníem feina a fer".

La llista de convocats

16 són els jugadors que viatjaran a Vitòria aquest dimarts. Motta és la principal novetat a la convocatòria. Recuperat de la grip que patia aquests últims dies, el migcampista italo-brasiler ha entrat en el lloc de Marc Crosas. En canvi, Deco i Ronaldinho continuaran treballant a Barcelona. Rijkaard ha dit que "em sembla que el millor és que segueixin entrenant-se per preparar els pròxims partits i no parlem de cap càstig. No té res a veure".

El partit de copa

Per Frank Rijkaard totes les competicions són importants i ara el que toca és presentar-se de la millor manera per superar l'Alabès. El tècnic blaugrana ha manifestat que "l'equip sempre entra al camp i defensa els colors del club i l'orgull dels socis" i que, per tant, el partit de dimecres a Mendizorroza és prioritari.

L'holandès, que està satisfet de l'actitud que va mostrar l'equip a Getafe, espera un partit en què "la mentalitat serà molt important. Hi ha partits en què ja saps que s'ha de patir i amb això no vull dir que no volem jugar atractiu. Simplement que la mentalitat és el més important i aleshores la qualitat pot marcar la diferència".

No opina de Piterman ni del Madrid

Dimitri Piterman és el propietari de l'Alabès, però Rijkaard només es fixa en el seu propi equip: "No puc opinar sense conèixer una persona. Tindrà les seves raons per actuar com actua. És la seva manera de gestionar el club i s'ha de respectar". Amb la mateixa prudència s'ha referit a la situació del Madrid tot dient que "jo no he parlat últimament amb Capello i això són coses d'un altre equip i d'un altre club. Prefereixo centrar-me en el Barça".

Rijkaard:
La recuperació d'Eto'o
Rijkaard ha parlat amb el davanter camerunès, que s'està recuperant de la seva lesió al genoll. El tècnic, que ha explicat que s'incorporarà al conjunt "en les pròximes setmanes", ha dit que "està treballant molt bé i té moltes ganes de presentar-se i ser important per a l'equip".

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana