FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

07.01.2007 19:39

Rijkaard: "Encara hem de créixer"

El tècnic holandès està content de la imatge del seu equip "donades les circumstàncies" en què jugaven. Amb tot, Rijkaard reconeix que "encara hem de créixer".


Vuit baixes, el primer partit després de l'aturada de Nadal i un camp que només ha rebut dos gols en contra aquesta temporada. Amb aquests condicionants, era fàcil de preveure que no seria un partit còmode per al Barça. Malgrat tot, els de Rijkaard s'han endut un punt del Coliseum Alfonso Pérez, i el tècnic holandès n'està content de l'empat a un: "Estic content amb el resultat i amb l'actitud del nostre equip. És un camp complicat, hi ha pocs equips que treuen punts d'aquí."

Però més enllà de les dificultats de l'estadi madrileny, el Barça ha hagut de batallar amb l'handicap de les baixes en l'equip. És per aquesta raó que Rijkaard augura que l'equip ha de créixer molt més: "Estem a l'inici, encara hem de créixer, ja que hem de recuperar jugadors importants. No és que haguem jugat un gran partit, però havíem de buscar l'empat aquí, i no era tan fàcil. Som conscients que creixerem quant a forma i a joc. Portem pocs entrenaments, i això dóna l'esperança per seguir creixent."

La lectura del partit

Després del gol en contra del Getafe, el Barça ha sabut reaccionar fins a aconseguir l'empat. Aquesta actitud ha agradat l'entrenador holandès: "Llàstima que haguem encaixat un gol però després hem hagut de reaccionar i esforçar-nos per buscar el gol de l'empat. L'equip ha hagut de treballar molt i ho ha fet bé." Amb tot, Rijkaard reconeix que "ha faltat una mica de ritme" però per això es tracta del primer partit de l'any.

Sobre el golàs de falta de Xavi Hernández, el seu tècnic reconeix que "ha fet un gran gol, perfecte. Cal felicitar-lo".

Rijkaard:
Rijkaard parla de Schuster
Frank Rijkaard ha elogiat la tasca del tècnic del Getafe, l'exjugador blaugrana Bernd Schuster: "Ha estat un gran jugador de futbol i deixa la seva empremta en els seus equips. Li agrada molt el bon joc, tant en atac com en defensa. Crec que està fent un gran treball."

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana