FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

07.01.2007 20:15

Un punt amb lectura positiva

Tots els jugadors del Barça han coincidit a donar importància a aquest punt aconseguit. Sobretot si es tenen en compte les circumstàncies de l'equip i com ha anat el partit.


El punt aconseguit amb el Getafe ha tingut una lectura positiva per part dels jugadors del Barça. I és que els blaugranes han valorat els diferents aspectes que han envoltat el partit. A més, cal recordar que aquest punt permet al Barça apropar-se més al lideratge que encara té el Sevilla tot i que el Barça encara té un partit pendent.

A continuació us oferim les declaracions més destacades del Barça en acabar el partit.

Xavi

"Era un partit força difícil, poc vistós. És un partit per oblidar i l'únic que en traiem és el punt."

"Tenim el millor especialista de faltes del món que és el Ronaldinho. Ho acostumem a parlar, però l'especialista és ell."

"El gol del Getafe ens ha fet despertar perquè a la primera part la pilota l'han tingut ells. Amb el gol de l'empat hem pogut buscar la victòria amb ocasions com la de Giuly."

"Són futbolistes que acostumen a marcar la diferència, però tal com estava el camp era difícil jugar. Estava dur i sec i a més ells pressionaven moltíssim. Un empat no és dolent."

"Sempre volem els tres punts però tal com ha anat tot, era complicat. Després de punxar el Sevilla sabíem que ens podem posar líders, però ara encara ens queda un partit i estem contents."

"Tal com ha anat és un punt importat, no ha estat fàcil. Aquest és un equip molt treballat i que no et deixa jugar còmode. Hem hagut de jugar moltes pilotes llargues."

Iniesta

"Aquest punt serveix per seguir a dalt lluitant."

"Sabíem que en aquest camp era complicat guanyar, que el Getafe és un equip molt fort que es replega molt bé. Potser a la segona part hem corregit algunes coses i s'ha vist un Barça molt millor."

"L'equip ha seguit treballant per intentar arreglar l'errada del gol, i no passa res. Cada vegada hi ha algú que falla, i això és un equip. Márquez sap que això pot passar."

Puyol

"La jugada del gol ha estat una desgràcia, però Márquez és un grandíssim jugador i no hi haurà cap problema. Després del gol d'ells a l'equip li ha sortit la ràbia i encara hi hem posat més ganes."

"Sempre és important sumar. És millor de tres en tres, però el punt és positiu."

"El camp estava molt malament, i ha botat malament la pilota. Jo he pensat que podia arribar, i he preferit no fer l'entrada, perquè si arribo a veure la vermella encara quedava molt partit."

"És un equip molt ben organitzat, que sap molt bé el que vol. I a nosaltres, sense buscar excuses, el camp ens ha perjudicat molt. El camp ens ha obligat a jugar més directes, i no estem acostumats a jugar així."

Valdés

"En un camp difícil contra un Getafe que ha fet un bon partit hem aconseguit un punt que l'hem de fer vàlid guanyant el partit pendent amb el Betis."

"És un camp que sempre recordo amb afecte. Llàstima que no s'ha aconseguit la victòria com en els últims anys."

Ezquerro

"No ha estat un partit massa còmode per a l'equip, amb un joc molt travat i el Getafe defensant-se molt bé. He intentat crear ocasions com tot l'equip, però hem aconseguit empatar i hem de pensar ja en el següent partit a la Copa amb l'Alabès."

"La mentalitat d'aquest equip és la de guanyar sempre i quan no ho aconsegueixes et queda mala sensació. En línies generals estem contents amb el treball que hem fet."

"Tots els jugadors necessitem confiança i jugar partits. No és fàcil jugar pocs minuts i fer-ho bé, però no em rendeixo i continuo treballant per tenir oportunitats d'aquest tipus."  

Un punt amb lectura positiva
Tres anys, tres gols de falta
El Barça ha jugat tres vegades a la Lliga al camp del Getafe, i en tots tres ha aconseguit marcar de falta. En la primera ocasió, en la temporada 2004-05, amb els madrilenys acabats de pujar a Primera, Márquez va fer el primer gol dels blaugranes en un llançament directe des de la frontal. En aquella ocasió el Barça va guanyar 1-2. Ara fa un any la victòria va ser per 1-3 i l'encarregat de marcar va ser Motta. En el partit d'aquest diumenge Xavi ha fet el tercer gol de falta en tres anys.

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana