FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

06.01.2007 14:00

Rijkaard: "Haurem de fer un esforç notable"

El tècnic holandès del Barça, Frank Rijkaard, ha assegurat que és en els partits com el d'aquest diumenge quan "es pot demostrar alguna cosa", tot i que sap que "haurem de fer un esforç notable" per treure un bon resultat.


Tot i comptar amb només 14 homes del primer equip, Frank Rijkaard ha assegurat que els blaugranes sortiran "buscant un bon resultat". L'holandès considera que és en aquest tipus de partit quan el conjunt "pot demostrar alguna cosa". El tècnic sap, però, "que no serà fàcil", ja que el del Getafe és "un camp complicat on haurem de fer un esforç notable" si el Barça vol treure res positiu del desplaçament.

Dels que agraden

Frank Rijkaard, que ha qualificat el matx de diumenge com "interessant", ha explicat també que "m'agrada que abans d'hora sabem que serà complicat", degut a les lesions i sancions que pateix l'equip. L'holandès considera que el Getafe és "un bon equip que ens farà patir".

No més motivació

Preguntat sobre si els jugadors que surtin a jugar diumenge haurien d'estar més motivats pel fet que hi hagi moltes absències, Frank Rijkaard s'ha mostrat contundent: "Un jugador del Barça sempre ha d'estar motivat al màxim". Per al tècnic blaugrana, "no hi ha cap connexió" entre les moltes baixes i una possible millor motivació dels que sí que hi siguin sobre la gespa del Coliseum Alfonso Pérez.

"Els jugadors treballen junts, en grup, i no hi ha cap rivalitat entre ells", ha afirmat. A més, "els que diumenge no hi siguin físicament sí que hi seran, en canvi, mentalment”, ha conclòs, ja que tothom està interessat que el Barça rutlli.

Al camp

"Al soci li agrada veure un equip que funcioni i que els jugadors donin la cara al camp", ha respost Frank Rijkaard a les continues preguntes referents als retards d'alguns jugadors del Barça aquesta setmana. L'holandès creu que "les explicacions donades han estat convincents" i que "els jugadors sí que han estat responsables”. Per al tècnic, “el retard en aquestes dates és una cosa que ja he viscut en altres llocs" i ha explicat que per ell és més important "que els que hi siguin treballin amb serietat, com així està passant".  

Rijkaard:
Cap sanció
Frank Rijkaard s'ha mostrat rotund sobre una possible sanció als jugadors que han arribat tard: "Si començo amb multes, haig d'estar atent cada dia, i això ha sigut un cas aïllat que acostuma a passar per aquestes dates. Els jugadors tenen un alt nivell de responsabilitat", ha explicat. En canvi, "si algú arribés sempre tard no tindria el dret a estar amb la resta del grup", però ha recordat que "aquí ha estat un cas excepcional".

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana