FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

06.01.2007 12:30

Crosas i Olmo completen una llista de 16 jugadors

Frank Rijkaard ha convocat 16 jugadors per al partit d'aquest diumenge amb el Getafe. La llista la formen els 14 jugadors del primer equip disponibles més els dos joves del filial Olmo i Marc Crosas.


Entre lesions i sancions, Frank Rijkaard tampoc tenia massa opcions a l'hora de fer la llista de convocats per al partit amb el Getafe. Finalment el tècnic holandès comptarà amb 16 jugadors que són els 14 que tenia disponibles al primer equip més Marc Crosas i Olmo del filial. El primer és un migcampista i el segon un defensa que tant pot jugar com de central com en el lateral, i tots dos ja han debutat de manera oficial amb el primer equip i han estat present en alguna altra convocatòria.

Gio, si

Qui si ha pogut entrar finalment en aquest llista ha estat Gio Van Bronckhorst. El lateral holandès ja s'ha recuperat totalment del procés gripal que ja arrossegava de les seves vacances i estarà en condicions de viatjar amb la resta de companys. En canvi, Motta, l'altre jugador que tenia problemes semblants a Gio, no podrà jugar.

D'aquesta manera els 16 jugadors que viatjaran a Madrid per jugar diumenge amb el Getafe són: Valdés, Jorquera, Iniesta, Puyol, Gudjohnsen, Sylvinho, Giuly, Edmílson, Xavi, Márquez, Belletti, Gio, Ezquerro, Saviola, Olmo i Marc Crosas.

 
Crosas i Olmo completen una llista de 16 jugadors
Treball físic per a Deco i Ronaldinho
Els dos jugadors que no podran ser a Getafe per sanció, Ronaldinho i Deco, es quedaran a Barcelona i faran dues sessions de treball físic. En concret els dos brasilers s'entrenaran a porta tancada aquesta dissabte a les 18 hores i diumenge a les 11 hores.

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana