FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

05.01.2007 10:30

L'equip menys golejat espera el Barça

La defensa és la millor arma del Getafe. El conjunt entrenat per Bernd Schuster ha rebut onze gols en 16 partits. Al Coliseum Alfonso Pérez només ha encaixat dos gols. Tot un repte per al Barça.


El defensa del Betis Juanito i el davanter de l'Espanyol Raúl Tamudo comparteixen l'honor de ser els únics futbolistes que fins ara han aconseguit marcar un gol al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe. La diana de Juanito va significar l'empat a un i la de Tamudo, la victòria de l'Espanyol, que fins ara és l'únic equip capaç de guanyar el Getafe a casa seva.

15 punts de 24 possibles

Aquest és el balanç del Getafe a casa. Tot i ser un dels equips amb un dels pressupostos més baixos de la categoria, el conjunt madrileny ha estat capaç de guanyar equips com el Reial Madrid, l'Osasuna, el Racing o el Deportivo de la Corunya. Dels vuit partits disputats al Coliseum Alfonso Pérez n'ha guanyat quatre, n'ha empatat tres i només n'ha perdut un. A més, només ha rebut dos gols. Unes xifres excel·lents que li han permès situar-se en el novè lloc de la classificació.

Minsa capacitat golejadora

Els bons números del Getafe en defensa, contrasten amb la falta de gol en atac. Els homes de Bernd Schuster només han marcat onze gols. Veljko Paunovic encara no s'ha estrenat, Dani Güiza ha tardat a agafar el ritme de competició i el jove Manu del Moral és el màxim golejador de l'equip amb tres gols. Aquesta setmana han presentat Maris Verpakovskis, un davanter contrastat que espera trencar la sequera golejadora del Getafe. Verpakovskis arriba com a cedit del Dinamo de Kíev i l'entitat que dirigeix Ángel Torres s'ha reservat una opció de compra.

Encert en els fitxatges

El Getafe ha hagut de refer-se un cop més després de la marxa d'alguns jugadors que la temporada passada van ser capaços d'ocupar durant algunes jornades el liderat de Primera. A la sortida de figures com Pernía, Rivas, Gavilán o Riki, el conjunt entrenat pel tècnic alemany ha respost amb el fitxatge de jugadors com el veterà porter argentí Pato Abbondanzieri, l'experimentat migcampista Javi Casquero o el jove central andalús Alexis Ruano, que s'ha convertit en una de les revelacions de la Lliga.

L'equip menys golejat espera el Barça
Dues victòries en dos precedents
Getafe i Barça només s'han vist les cares dues vegades en partit de Lliga al Coliseum Alfonso Pérez. L'equip madrileny es va fundar el 1983 i des d'aleshores únicament ha estat tres temporades a Primera Divisió, comptant amb aquesta. En la primera visita del Barça el 27 de novembre de 2004 els de Rijkaard van guanyar per 1-2, amb gols de Márquez i Deco. El segon precedent és de la temporada passada. El Barça es va imposar per 1-3 i en aquest cas Eto'o, Giuly i Motta van ser els golejadors.

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana