FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

11.02.2007 21:47

Rijkaard: "L'equip està creixent"

La victòria davant del Racing ha vingut acompanyada del millor Ronaldinho, el retorn de Messi i la gran actuació de Valdés. Un gran joc d'equip, en definitiva. Rijkaard n'és conscient, i per això reconeix que "l'equip està creixent".


Un dels moments més importants de tot el partit ha estat l'aturada del penal de Víctor Valdés. Així ho ha assegurat Rijkaard: "L'aturada de Valdés ha estat fonamental. Després l'equip ha seguit buscant resultat." Però a banda del penal, l'entrenador blaugrana ha destacat que en general "tota la seva participació ha estat molt bona".

Noms propis

Però no només Valdés s'ha endut els elogis de Rijkaard. D'Oleguer ha dit que, en els pocs minuts que ha jugat, "ha funcionat bé"; de Messi, que tornava després de tres mesos, que l'ha vist "molt bé"; i de 'Ronnie', que "ha jugat una altra vegada un partit important fonamental. Ha demostrat que és molt important per a l'equip."

Tot i la victòria i el bon joc d'equip, Rijkaard puntualitza que "ens ha costat marcar la diferència", sobretot perquè el Racing "ha jugat molt ben organitzat". Qüestionat sobre el calendari que arriba ara, amb la participació de l'equip en la Lliga, la Copa i la Lliga de Campions, Rijkaard ha expressat la seva alegria que "podem participar en diversos torneigs".

Alegria pel bàsquet

Quan faltaven pocs minuts per acabar el partit al Camp Nou els més de 70.000 aficionats han començat a apuntar el crits de "Campions, campions!". No es referien a l'actual campió de Lliga, sinó al Winterhur Barça, que sha proclamat campió de la Copa del Rei. Rijkaard ha afirmat: "M'alegro pel bàsquet. Ha estat una doble sensació perquè significa que dos equips del Barça estan al nivell més alt."

Rijkaard:
La situació d'Eto'o
Samuel Eto'o ha sortit a escalfar a la banda en els darrers minuts però al final no ha sortit al terreny de joc. Frank Rijkaard ha explicat que el davanter camerunès “no ha volgut entrar”, una reacció que el tècnic del Barça ha qualificat com “una llàstima”. “Cada moment pot ser important”, ha dit l'entrenador per justificar els escassos minuts que quedaven quan volia fer sortir Eto'o.

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana