FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

11.02.2007 23:20

Messi torna en el seu partit 50

Leo Messi s'ha tornat a sentir futbolista tres mesos després de la seva lesió. L'argentí, que ha entrat per Saviola en el minut 67, just després del segon gol de Ronaldinho, ha jugat aquest diumenge el seu partit 50 amb la samarreta del Barça.


El '19' blaugrana ha estat el gran protagonista d'una jornada que ha resultat rodona per als interessos barcelonistes. Si la setmana passada va ser Samuel Eto'o el que va reaparèixer després de quatre mesos de lesió, en aquesta ha estat Messi el que ha tornat a calçar-se les botes. L'argentí espera "anar agafant ritme de partits a poc a poc".

A continuació us oferim les declaracions post partit més destacades:

Messi

"M'he sentit molt bé malgrat no haver jugat en molt temps"

"Sempre em tracten bé aquí. Estic agraït per això"

"Estic entrenant i no tinc molèsties. L'important era jugar uns minuts per anar agafant ritme"

Zambrotta

"L'equip està creixent. El resultat ha pogut ser molt més ampli perquè hem tingut ocasions d'Iniesta o Giuly per ampliar-lo. Crec que hem pogut guanyar per tres, quatre o cinc a zero. Estem molt feliços per aquest resultat i per tot en general"

"Victor va estar molt bé en el penal, però malgrat això, hem jugat un bon partit amb intensitat, caràcter i mentalitat. Per al partit de València i per a la Champions és molt bo aquest resultat"

"Sí, el de la setmana que ve davant el València és un partit molt dificicil. Serà un partit vital per a nosaltres. Servirà per recobrar les ganes d'anar per la Lliga i la Champions"

Valdés

"Ha estat un partit difícil perquè sabíem que no tindrien moltes ocasions. És difícil per a la nostra defensa jugar contra aquest tipus d'equips. És una mica la història de tots els partits a casa. Quan t'arriben en jugades a pilota parada és sempre difícil. La defensa ha estat molt bé. Hem sabut pressionar i hem estat molt concentrats"

"En el penal he tingut sort, però sabia que havia llançat tres en aquesta Lliga i sempre els ha llançat per aquest costat."

"El gol de Ronnie és difícil per al porter. El de cap m'alegra pel mister que treballa molt aquests aspectes. M'alegro també per Ronaldinho que segueix demostrant que és el millor del món després d'un Mundial difícil. És important anar recuperant aquest tipus de jugadors per la gent i per l'equip"

Ronaldinho

"Guanyem amb moments molt bons de joc. Només cal polir alguns detalls perquè ara vénen partits molt importants"

"He celebrat el gol amb les palmes cap a dalt perquè, com l'any passat, aquesta setmana ha vingut una nena que em va demanar que si marcava un gol ho celebrés d'aquesta forma. M'ha donat molt d'afecte quan he estat lesionat"

"Vénen moments crucials per a la Lliga. Ara vénen els partits que a tot jugador li agrada jugar"

Iniesta

"Davant el Racing era principal obrir el camp. He tingut bones oportunitats, però no he pogut marcar. L'important era estar allà, ja entrarà un altre dia."

"Víctor ha tornat a demostrar que és un dels millors porters del món. Ha estat l'empenta que necessitàvem."

"La jornada d'avui, per tot, per la tornada d'alguns jugadors i pels resultats que s'han produït, ha estat molt bona per a nosaltres"

"Cal felicitar l'equip de bàsquet perquè una Copa del Rei és molt difícil de guanyar"  

Messi torna en el seu partit 50

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana