FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

10.02.2007 13:20

Messi, convocat tres mesos després

Lionel Messi és la gran novetat de la llista de convocats per al partit contra el Racing d'aquest diumenge al Camp Nou. També ho és Ronaldinho, que ha rebut l'alta mèdica. Gudjonhsen i Ezquerro, n'han quedat fora.


 El Camp Nou podria viure aquest diumenge el retorn de Lionel Messi als terrenys de joc. I és que Frank Rijkaard ha inclòs l'argentí en la convocatòria per al partit contra el Racing de Santander quan pràcticament es compleixen tres mesos des que el 12 de novembre caigués lesionat en el partit de Lliga que el Barça va jugar a l'estadi davant del Saragossa.

Un llarg procés de recuperació

El jugador, que va haver de ser intervingut d'un trencament en el cinquè metatarsià del seu peu esquerre, havia seguit fins el moment un intens pla de recuperació. Després de realitzar una primera fase d'aquest procés a Barcelona, Messi es va desplaçar a l'Argentina per prosseguir amb ell. El passat divendres dia 2 de febrer, el davanter barcelonista aterrava a Barcelona per sotmetre's a unes proves mèdiques que finalment l'autoritzarien a poder exercitar-se amb els seus companys. Des de llavors, i fins el dia d'avui, ha demostrat el seu bon estat de forma a cada entrenament. Per fi, diumenge podria tornar a vestir la samarreta blaugrana.

Ronaldinho, alta mèdica

L'altra gran novetat de la convocatòria és Ronaldinho qui, segons han informat els Serveis Mèdics del Club, aquest dissabte ha rebut l'alta mèdica. El crac brasiler del FC Barcelona es va perdre l'últim compromís de Lliga al camp de l'Osasuna i l'amistós Brasil-Portugal a causa d'unes molèsties al turmell i al genoll drets fruit de diferents contusions que va rebre en el matx contra el Saragossa. Després d'haver estat recuperant-se d'aquests problemes físics a les instal·lacions del club, dijous passat es va reincorporar al grup. Ara, ja amb l'alta mèdica, Frank Rijkaard pot comptar amb ell.

Gudjohnsen i Ezquerro, els descartats

D'altra banda, i a les ja conegudes absències de Thuram i Sylvinho, que continuen fent treball de recuperació de les seves respectives lesions, els dos jugadors que s'han quedat fora de la convocatòria facilitada pel tècnic barcelonista per al compromís d'aquest diumenge són Eidur Gudjohnsen i Santi Ezquerro.

Messi, convocat tres mesos després
La llista completa

Els 18 jugadors convocats per al partit contra el Racing de Santander són els següents:

Valdés
Jorquera
Puyol
Giuly
Edmilson
Xavi
Gio
Saviola
Eto'o
Oleguer
Deco
Iniesta
Zambrotta
Belletti
Marquez
Motta
Messi
Ronaldinho


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana