FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

10.02.2007 14:29

Rijkaard es refia de les baixes del Racing

Les baixes de Munitis i Zigic no donen confiança a Frank Rijkaard, que adverteix que "la resta de jugadors no estaran dormint". Quant a les altes del Barça, el tècnic barcelonista demana temps perquè recuperin el ritme de partit.


El Racing sembla un rival fàcil a batre, i més conegudes les baixes dels davanters Munitis i Zigic. Frank Rijkaard, però, no vol traslladar cap excés de confiança al vestuari, sinó més ben al contrari. El tècnic barcelonista està convençut que la baixa d'aquests dos jugadors a la davantera serà una motivació per als homes de Miguel Ángel Portugal: "Són dos jugadors importants. Però això ha de ser un punt d'atenció per a nosaltres. Que no hi hagin aquests dos jugadors no vol dir els altres estiguin dormint."

Lesions diferents

Eto'o i Messi ja estan novament amb l'equip. Qüestionat sobre quin dels dos jugadors arriba més en forma, Rijkaard ha recordat que han tingut lesions ben diferents: "Cal valorar el tipus de lesió. Un genoll és molt més complicat per a un futbolista. A Eto'o el veig millorant cada dia i treballa per arribar com abans millor a tenir un bon estat de forma." Pel que fa a Messi, el seu entrenador ha destacat que "ja no té molèsties i està millorant físicament per participar amb l'equip".

Exquisit tècnicament

Frank Rijkaard ha destacat la qualitat del davanter argentí, que ha tornat amb l'equip després de tres mesos lesionat: "És un gran jugador amb molta qualitat. Tècnicament és exquisit." Però el tècnic holandès ha aclarit que tot i que al jugador se l'hagi vist en els darrers entrenaments en molt bona forma, una sessió preparatòria és diferent a un partit: "No hem d'oblidar que fa temps que no té ritme de partit. Per això jugar un partit o una part d'aquest no serà tan fàcil com sembla." Per això, el més important per Rijkaard és que "vagi recuperant la forma amb nosaltres i s'acostumi al ritme dels partits".

L'absència de Gudjohnsen

El retorn d'Eto'o i Messi ha deixat fora de la llista de convocats Eidur Gudjohnsen. Qüestionat pels periodistes sobre aquesta decisió presa, Rijkaard ha explicat que només pot "convocar 18 jugadors i algú s'ha de descartar. És una valoració que es fa partit a partit. Tinc tres davanters i l'objectiu és que arribin en el millor estat de forma".

Rijkaard es refia de les baixes del Racing
Acció-reacció en el cas Oleguer
Qüestionat sobre les declaracions que va fer el jugador Oleguer Presas en un diari entorn a l'Estat de dret, Rijkaard no ha volgut entrar en el debat: "No vull barrejar esport i política." "Sempre hi ha llibertat d'expressió i això és el que va fer. Quan fas unes declaracions també es produeixen unes reaccions. És acció-reacció. El més important és suportar la reacció. Oleguer és intel·ligent i sap exactament el que fa."

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana